Neler Yeni

Forum un kralı Rambo hakkında bilgi

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,425
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Abdullah abi “normal” demeseydi keşke biraz ayıp etmiş senin anlamaman normal demeye çalışmış sanırım hayırlısı olsun bu forumdan bir @Rambo_87 geçti deriz artık.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,425
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Hesabım silindi yazıp profilini gizlemiş. İnanmışsınız anında gayet güzel algı işte :)

Utku Aydın

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,374
İsim
Utku
Konu bu arkadaşlar

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Adam tam Türkçe anlamıyor diye “anlamadım” demiş Abdullah bey de “ tabi anlamazsın” diyip forumun kalitesini arttıran adamla dalga geçiyor.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Haklı diyen arkadaşların yaşadığı dünyayı merak ediyorum. Birinin yanlış bilgi vermesi ve bir yöneticinin onu uyarması hatta ona çok değerli bilgiler vermesi HATA öyle mi?

Daha ilk konuşmadan yöneticiler çekilmez bir şeyden anladıkları yoktan sonrasını OKUMADIM bile öncelikle bunu bir belirteyim.

KONU;
Arkadaşınız Be Queit PSU konusunda dünya lideri diyerek yanlış bilgi verdi. Kalbi kırılmasın diye forum kurallarımızdan biri olan "yanlış bilgi vermek" maddesine rağmen ona "UYARI" bile vermedim. Ve bunun yanlış olduğunu belirttim (1. görsel)

Ve hatta onu bilgilendirmek adına Be Queit'in PSU yaptırdığı HEC, Seasonic ve FSP bilgilerini verdim bu çok önemli ve değerli bir bilgi (2. görsel)

görsel 1
121.jpg

görsel 2
be q,.jpg

Bu forumu kurarken 1. önceliğim hep şu oldu sabretmek ve kişiyi banlamamak oldu. Yanlış bilgi vermesine rağmen ona uyarı vermeyip açıklama yapıp ve özel detaylar verip arkadaşı bilgilendirmeme rağmen ve yine buna rağmen bu arkadaş yöneticiler çekilmez bir şeyden anladıkları yok diyorsa evet ben HATALIYIM kabul ediyorum...

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,815
Üyeler
165,075
Son üye
elmasbreder
Top Bottom