Deliever
80+ Bronze
Mesaj otomatik birleştirildi:
Almanya tr saatinden tam 1 saat gerimesaj atsam yazarmı alamanyada saatle kaç ki
Almanya tr saatinden tam 1 saat gerimesaj atsam yazarmı alamanyada saatle kaç ki
bi sus la konu kapanacak şimdiBu konu silinir.
#REZ
Arkadaşlar acele etmeyin lütfen ben zaten bu konu açılmadan hemen önce konuştuğumda işi çıktı ve konuşmamız bitmişti. Şuan meşgul yani büyük ihtimal, yola çıkacam demişti.Benim isteği kabul etmedi hala.
Benim arkadaşlığı kabul etti şimdi yazacağım.Arkadaşlar acele etmeyin lütfen ben zaten bu konu açılmadan hemen önce konuştuğumda işi çıktı ve konuşmamız bitmişti. Şuan meşgul yani büyük ihtimal, yola çıkacam demişti.
konuşmamızı okuduysan anlaya bilirsinGerçekten hesabı niye silindi? Naptı ki adam.
Hesap gözükmüyor moderatör bey.Konuyla bir alakam yok, fakat hesap silinmesi saçmalığı nereden çıktı? İftira atmak büyük ayıp yapmayın...
Yazma bence dostum şuan, yarın uzun uzun yazarsın. Yola çıkacam demişti adam meşgul olmasın...Benim arkadaşlığı kabul etti şimdi yazacağım.
Peki.Yazma bence dostum şuan, yarın uzun uzun yazarsın. Yola çıkacam demişti adam meşgul olmasın...
Gizlemiş olabilir?Hesap gözükmüyor moderatör bey.