Neler Yeni

Forum un kralı Rambo hakkında bilgi

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,793
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Madem böyle yani sınırlamış, bakmayı gizlemiş.
Neden discord üzerinden "Benim full account silinmiş." yazıyor?
Abdullah abi silmiş gibi algı yaratıyor, onu anlamadım.
Ben az önce bişi yazmaya çalıştım engellemiş rambo (dc den)
klüp discordunda çıkmış
şimdi İkilemde kaldım

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,832
İsim
Eray Yılmaz
Rambo hocam konudaki yazışmada anlamadım, daha açıklayıcı şekilde olmasını kastederek "english" yazarmısın diyor? Abdullah hocam "normal" deyip geçiştiriyor. Bu bence olmaması gereken bir şey. Üstelik yaşça da Abdullah hocamdan büyük bir insan...
evet kesinlikle haklısınız

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Konu yanlış bilgi vermesi değil ama Abdullah hocam :) Sizin cevap verirken takındığınız tavır olmuş.( Kendisi böyle söylüyor ben demiyorum yanlış anlaşılmasın lütfen... :) )
Hiç kabul etmiyorum zaten DC konuşmasında da hesabımı sildiler sözüyle de yalan söylemiş hesabı aynen duruyor. Arkadaşın yabancı falan olduğunu da bilmem bu arkadaşı takipte etmem ama DC konuşmasından da anlaşıldığı üzere şakır şakır Türkçe konuşup yazıp okuyabiliyor 28 yaşındayım böyle yalan boş muhabbetlere kanmam. DC'de şakır şakır konuşan hatta açıkca hesabımı silmişler diye yalan konuşan arkadaş "Be Queit'in PSU yaptırdığı markalar HEC, Seasonic ve FSP'dir" lafımı mı anlamadı? oldu arkadaşlar anladım.

Zaten DC konuşmasında da hesabımı sildiler sözüyle de yalan konuşarak amacın ne olduğu belli hesabı orada dokunulmadı bile.

Kimse ama kimse DA-Forum'a kişisel haklar üzerinden yüklenmeye kalkmasın ben bu forumda moderatörlerime burada önce İNSANLARA DEĞER VERECEKSİNİZ sözümle ve bu düşünce yapımızla burayı kurdum ebediyen de böyle gidecek. Bize iftira atacak arkadaşlar sakın bu tür boş işlere kalkışmasın aksini boş laflarla değil kanıtlarla ispatlarım. Hepinizi seviyorum büyük emek veriyorum yazışmalarım da orada sevgiler.

Konuyu da kitliyorum inanılmaz önemsiz bir konu, sonradan denk gelip okuyanlar için de ek bilgi; önceki sayfalarda da kanıtlı yorumlarım mevcut onları da okuyabilirsiniz.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Konuşmalarda geçen saygısızlığa bakın, Intel bana fena dalmış ben intel'e dediklerimi geri çekmişim? değil bana Intel laf demek bununla ilgili mail bile atamaz bunu ispatlayın ben kanalımı siler atarım.

intel1.jpg

heee gelelim şimdi intel mevzusuna intel'i tüm özgür Global yayıncılar gibi 9. Nesil'de TR'de tek ben yerden yere vurdum. Lafımı geri aldım mı? asla aksine daha da üzerine gittim. Peki bu neyin yalanı? 10. Nesil işlemci incelemesinde ise en güçlü oyun işlemcisi 10900K'dır. Yalan mı? doğru! Ama cayır cayır yanıp rakiplerinde çok çok yüksek güç tüketimlerine sahip olduğunu şak diye söyledim.

Şimdi foruma diyorum ki AÇIN TÜM İŞLEMCİ İNCELEMELERİMİ GLOBAL TESTLER İLE KIYASLAYIN TÜM TESTLERİMİN HATASIZ VE DOĞRU OLDUĞUNU GÖRECEKSİNİZ.

Son düzenleme:
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,291
Üyeler
163,637
Son üye
sabotajkej