Varmış zatenCrysis te ekleyin hocam
Siz deyince fark ettim ben ciddi ciddi Metro serisini eklememişim. Bende çok severim Metro'yu. (Sonradan ekleme yapılamıyormuş maalesef.)Çok çok ilkel oyun. Kontrol hissiyle adamın oraya buraya koşturmaca hissiyle. Rakiplerin oradan buraya zıplama hoplama peşinde olma hissiyle.
Yeni çıkış yapan İnfinite bile. Eski tarzı yenilemek istememişler.
Metro Exodus Listede yok. Onuda ekleyin. Efsanelerin başını çeker.
hocam tomb raider serisi olsa iyi olurdsuSiz deyince fark ettim ben ciddi ciddi Metro serisini eklememişim. Bende çok severim Metro'yu. (Sonradan ekleme yapılamıyormuş maalesef.)
rdr2 demem çünkü rdr 2 bir devri başlatmadı, ama half life bir çığır açtı o zamanın imkanlarına göre, sanki 15-20 sene sonrasının imkanıyla yapılmış gibi bir oyun kendisi (grafik ve oynanış ,oyun mekaniği ,neredeyse her şey açısından rdr2 tabi daha iyi ama ben half life dan daha çok zevk almıştım)Evet bir sürü oyun var. Aklıma gelen en iyileri ekledim. Sizce hangi oyunlar listede olmalıydı? Sizin en iyi oyununuz nedir?
adam ya adamRDR2 demeyenin aklından şüphe ederim.
rdr2yle witcher 3'ü eşit seviyorum ikiside mükemmelEvet bir sürü oyun var. Aklıma gelen en iyileri ekledim. Sizce hangi oyunlar listede olmalıydı? Sizin en iyi oyununuz nedir?
kusura bakma görmedimVar zaten