Foruma "Beğenmeme" Tepkisi Gelmeli

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Forumda en iyi cevap butonunu kullanan yok. Teknoloji haberleri, incelemeler ve rehberler gibi kategoriler en altta bulunuyor. Forum bunları istemiyormuş gibi tasarlanmış resmen. Mavi ve yeşil forumda bu kategoriler en başta yer alıyor.
@Mehmet Yılmaz
O konuda haklısınız hocam keşke kullansalar çok iyi rehber ve incleme yapanlar var ama dediğiniz gibi kullanan yok. O sadece raporla değilde bence yetkililerde gezerken gördüğü en iyi cevapları işaretlemesi lazım.

-1 değilde technopattaki gibi bir şey gelmeli ayrıca skora sayılmamalı

Biliyorum açılan 5857488. konu ama artık kesinlikle lazım. Malumunuz forumda koyun etkisi var ve mesaj yanlış bir mesaj olsa bile 2-3 beğeni alınca herkes beğeni basıyor. Buna gülme tepkisi ile cevap verince adam reaksiyon kazanmış oluyor. Forumda yanlış ve bilgisizce konuşan birisine kızgın tepkisi atmak da saçma oluyor. -1 reaksiyonlu beğenmeme tepkisi gelmek zorunda.

@Mehmet Yılmaz
Ben Direk Bundan Atıyorum :ROFLMAO:

Konuları genel olarak yardım istemek için kulanıbca zaten reaksiyon kasanmıyoruz :( neyse bencr gelmemeli çok suistimal edilir gibi

Yok gelmesin saçma bir emoji, karışıklık oluyor kime göre neye göre bilgisiz koyun etkisi yok herkesin düşünme yetisi var. Hem burası çöpolay veya çöpnopat forum değil buranın kendine has havası var bu bozulmasın

Eskiden vardı, sonrasında kötü amaçla kullanıldığı için kaldırıldı

Konuları genel olarak yardım istemek için kulanıbca zaten reaksiyon kasanmıyoruz :( neyse bencr gelmemeli çok suistimal edilir gibi
Suistimal eden kullanıcı olursa raporla geç moderatör gerekeni yapsın. Moderatör boşa mı var?

İndirim paylaşmada bir emek var. Konu dışı kategorisinde "31" yazsa 20+ reaksiyon alan, bu şekilde 80 bin reaksiyon kasan kişilere ne diyeceksin?
Reaksiyon kasmak ne demek hocam 10 milyon reaksiyonum var diye hava mı atıcak dışarıda bu kadar ciddiye alınacak bir durum değil bana kalırsa.

Biliyorum açılan 5857488. konu ama artık kesinlikle lazım. Malumunuz forumda koyun etkisi var ve mesaj yanlış bir mesaj olsa bile 2-3 beğeni alınca herkes beğeni basıyor. Buna gülme tepkisi ile cevap verince adam reaksiyon kazanmış oluyor. Forumda yanlış ve bilgisizce konuşan birisine kızgın tepkisi atmak da saçma oluyor. -1 reaksiyonlu beğenmeme tepkisi gelmek zorunda.

@Mehmet Yılmaz
Bencede

Reaksiyon kasmak ne demek hocam 10 milyon reaksiyonum var diye hava mı atıcak dışarıda bu kadar ciddiye alınacak bir durum değil bana kalırsa.
80 bin reaksiyonu olduğu için forum efsanesi olarak anılıyor ve söylediği bilgiler kulaktan duyma yayılıyor. VA panel çöp, alınmaz vb. şeyler bunun sayesinde yayıldı.

Bir ara gelmişti dutluk zamanından kalma olanlar bilir. saçma bir kaos olmuştu hiç gerek yok.

Hasssss çekecek el emojisi de gelsin bence. Baya eğlenceli olur. :D

Suistimal eden kullanıcı olursa raporla geç moderatör gerekeni yapsın. Moderatör boşa mı var?
Uğraşmaya değicek bişi değil sevmediği birisine insan dislike atabilir ne dicek modaratör yo yapma mı dicek insan beğenmediği fikire dislike atabilir olur öyle ve öznel konularda iş karışır

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,226
Üyeler
192,235
Son üye
Sholvax
Geri