Neler Yeni

Foruma hesap kapatma gelmeli bence

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Forumda sebebini bilmediğim tek uygulama. Neden getirilmiyor acaba?

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Hesap silmek için herhangi bir moderatöre ya da birine ağır bir şekilde küfretmen yeterli.

Bunun sonunda perma ban yiyebilirsiniz. Arkadaş hesap silme diyor. Bence de gelirse forum bir şey kaybetmez. Bildirim kapatmakta faydasız. Bildirimi üye kapatsa bile ister istemez konulara mesaj yazma zorunluluğu hissediyor.

Keremdiyola

80+ Bronze
Şuanlık kendim için değil ama sınava hazırlanıyorum ve vaktim çok önemli forumu da seviyorum hesabımı kalıcı olarak silip sınavdan sonra yeni e posta vb açıp gelmek isteyebilirim mesela

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
DA Forum'da kişisel varlığınızı sürdürmek zorunda olmadığınız tamamen anonim olmanıza izin veren bir profil sistemi var. Hem girmeyin foruma bu kadar zor değil hayır yok ben girerim diyorsan o zaman seni silersek sen yeni üyelikle tekrar girersin.

Keremdiyola

80+ Bronze
dediğim gibi e postasını silmek ister fakat forum hesabı vardır veya dediğiniz gibi onlarca sebebi var

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
DA Forum'da kişisel varlığınızı sürdürmek zorunda olmadığınız tamamen anonim olmanıza izin veren bir profil sistemi var. Hem girmeyin foruma bu kadar zor değil hayır yok ben girerim diyorsan o zaman seni silersek sen yeni üyelikle tekrar girersin.

Abdullah Bey, hesap silme değil de, hesabı devre dışı etme gelebilir. Hesabı silme dediğiniz gibi mantıklı değil. Ayrıca hesabını bir süre devre dışı bırakan kişi arama sonuçlarından düşerse iyi olur. Forumda bazı art niyetli veya troll kişiler, hesabını devre dışı bırakan üyenin eski konularını arama bölümünden bularak hortlatabilir. Hesabı devre dışı olan üyelerin konularının ve mesajlarının gizlenmesi kafi.

Keremdiyola

80+ Bronze
Peki abi kalıcı olarak bırakmak isteyen ne yapmalı

PROZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Hazer Enes Bozkurt
Forum kenarda kalsın bir yerine batmıyorya.

Top Bottom