Neler Yeni

Foruma özel fp sistem geliyor

aliozkanca

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Ali Özkanca
1 Hafta olmadı foruma katılalı sürekli yazılanları okuyorum yardımlaşmayı gördüm çok hoşuma gitti normalde forum kullanan bir insan değilim aşırı samimi bir ortam görüyorum bu arada 3060 çıktığından beri kovalıyorum bitürlü denk gelemedim stok olayına inşallah güzel bir sistem olur herkes nasiplenir(herkesde para var stok yok gibi duruyor)

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emircan BAYHAN
İnşallah bu sefer yetişirim ve satın alabilirim :) 10k var inşallah maks 10k civarı olur

monkue

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hamza Çapoğlu
@aliozkanca fit
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 Hafta olmadı foruma katılalı sürekli yazılanları okuyorum yardımlaşmayı gördüm çok hoşuma gitti normalde forum kullanan bir insan değilim aşırı samimi bir ortam görüyorum bu arada 3060 çıktığından beri kovalıyorum bitürlü denk gelemedim stok olayına inşallah güzel bir sistem olur herkes nasiplenir(herkesde para var stok yok gibi duruyor)
Katılıyorum kardeşim çok guzel samimi ortam

Take off

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yusuf insel
En son paylaştığı sisteme benzer bi sistem olacak bence en az 9 k

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
Nasıl sistem gelirse gelsin çok iyi olacaktır. Umarım stok sorunu yaşamayız da almak isteyen herkes alabilir

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
İnşallah, bende çok uğraştım ama dart1 i alamadım

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,599
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Güzel bir şey olacak gibi. Bunun için foruma kayıt oldum diyebilirim. Şimdi yalan yok.
hocam geçmiş olsun muhtemelen yararlanamazsınız..
kötülemek için değil sadece abdullah abi "gerçek" forum üyelerine bu kıyağı geçeceği için tahmin yürütmek gerekirse forumda belli bi süre geçirmiş kişilere sadece vereceğini düşünüyorum mesela belli bir tarihten önce kayıt olmuşlar sadece bundan yararlanır fln der
mesaj konusunda da forumda kişinin vakit geçirdiğini doğrulamak adına belli bir mesaj limiti de gelebilir diye düşünüyorum
mesela 500/ 1k mesaj altı yararlanamaz gibi

salih2020

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
salih özet
Abi eskiden kayıt olan yani eski topraklara gelsin sistem :( bize yetmiyor ki millet herkes kayıt oluyor

Top Bottom