Neler Yeni

Sene sonu indirimleri gelir mi?

Satriani

80+ Bronze
Bu GG sistemlerle ilgili çok fazla CW şikayeti dönüyor arkadaşlar bilginiz olsun, her seride muhakkak var bu tip şeyler ama çok fazla şikayet dönmeye başlayınca ben bu sistemleri önermekten biraz daha uzaklaştım.
Normalde F/P sistemler zaten bu kadar uzun süre kalmaz, hiç sıkıntısız kullananlar da vardır muhakkak ama ben biraz soğudum açıkcası.

• Üzgün
Reaksiyonlar: Jiyu

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Ümit
Bu GG sistemlerle ilgili çok fazla CW şikayeti dönüyor arkadaşlar bilginiz olsun, her seride muhakkak var bu tip şeyler ama çok fazla şikayet dönmeye başlayınca ben bu sistemleri önermekten biraz daha uzaklaştım.
Normalde F/P sistemler zaten bu kadar uzun süre kalmaz, hiç sıkıntısız kullananlar da vardır muhakkak ama ben biraz soğudum açıkcası.
olay ne hocam

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam 4060'lı sistem diyip geçme işte. Yan parçaları incele. 2 adet M.2 slotlu, Type-C girişli, M.2 soğutuculu 6400 mHz anakart. CL30 6000 mHz bir RAM, Corsair 650w PSU, DRAM'li 7000mb okuma - 5700mb yazma 1 TB SSD. Sen bunları herhangi bir 4060'lı hazır sistemde bulabiliyor musun? Seni yargılamıyorum veya kötü amaçlı konuşmuyorum. Sadece henüz karar verme aşamasındayım ve düşüncemin yanlış mı doğru mu olduğu konusunda karar veremiyorum.
Özellikle Oyun için alınıyorsa Ekran kartını tutabildiğin kadar üst seviyede tutman önemli.Depolama olayını fazla dert etme.4060'lı sistemi aldıktan sonra istersen 10tb depolaman olsun o 8gb vram dolup drop yedikten sonra hiç bir önemi kalmıyor sonra canın sıkılır söyleyim.

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Rüveyda Akın
Özellikle Oyun için alınıyorsa Ekran kartını tutabildiğin kadar üst seviyede tutman önemli.Depolama olayını fazla dert etme.4060'lı sistemi aldıktan sonra istersen 10tb depolaman olsun o 8gb vram dolup drop yedikten sonra hiç bir önemi kalmıyor sonra canın sıkılır söyleyim.
Asus 4060, ikinci elden 10 binden aşağı gitmez diye düşünüyorum. En düşük ayarlarda oynasam 8GB VRAM uzun süre tutunur gibi geliyor, yanlış mıyım? Ha tutunmadı mı? 10 bine satsam sıfır B850 12 GB alsam mantıklı olur mu?

Satriani

80+ Bronze
Çok fazla CoilWhine ile ilgili şikayet dönüşü var anladığım kadarıyla, tabii ki bilinçli kullanıcılar daha fazla algılıyor mevzuyu ama bilmiyorum.
Bu kadar para verip de kimse vızıltı dinlemek istemez açıkcası, satış sitesinde de bazı yorumlar vardı, başka yerlerde de dönüyör. Açıkcası ben bu riski kimseye tavsiye etmem şu andan sonra.
Sanki insanlara 2. sınıf üretim parçalarla sistem toplanıp, indirimle lütuf yapılmış gibi.

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Rüveyda Akın
Asus 4060, ikinci elden 10 binden aşağı gitmez diye düşünüyorum. En düşük ayarlarda oynasam 8GB VRAM uzun süre tutunur gibi geliyor, yanlış mıyım? Ha tutunmadı mı? 10 bine satsam sıfır B850 12 GB alsam mantıklı olur mu?
Cikmiyor ki hocam ben de isterim 16gb vramli 4060ti almayi cikmiyor ya of

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Ümit
Çok fazla CoilWhine ile ilgili şikayet dönüşü var anladığım kadarıyla, tabii ki bilinçli kullanıcılar daha fazla algılıyor mevzuyu ama bilmiyorum.
Bu kadar para verip de kimse vızıltı dinlemek istemez açıkcası, satış sitesinde de bazı yorumlar vardı, başka yerlerde de dönüyör. Açıkcası ben bu riski kimseye tavsiye etmem şu andan sonra.
Sanki insanlara 2. sınıf üretim parçalarla sistem toplanıp, indirimle lütuf yapılmış gibi.
hocam günümüz kartların inan bak %65 kadarında vardır o sorun, ruh hastası gibi 3/5 derece yüksek calısınca bile kartı kötülüyorlar, yok cart modeli 55 derecede curt modeli 60 derecede bu kadar takıntılı olmamak lazım. tabi herkes farklı bakıyor olaya sende haklısın.

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İntel Arc daha yolu var gibi.Arkadaşımda A750 var ama DX9 oyunlarında sorun yaşamışlığı oldu özellikle mta oynarken.Bıraktık Baya üstünden güncelleştirme geldi şuan girse atar mı bilmiyorum.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,758
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
(B)İndirimler gelicek evet 😃

Satriani

80+ Bronze
hocam günümüz kartların inan bak %65 kadarında vardır o sorun, ruh hastası gibi 3/5 derece yüksek calısınca bile kartı kötülüyorlar, yok cart modeli 55 derecede curt modeli 60 derecede bu kadar takıntılı olmamak lazım. tabi herkes farklı bakıyor olaya sende haklısın.

Belphegor

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Oğuz
İlgilendiği Kategoriler
Strateji oyunları ve tanklar
Tam 30 bine taş gibi bir sistem özelleştirmiştim ben de tam şuan. İstersen atabilirim. Rahatlıkla alabilirsin. Ekran kartı biraz düşük model kalıyor ancak diğer bütün parçaları mükemmel.

Alıntıyı görüntüle

Bu şekilde özelleştirebilirsin.
Bence her şeye rağmen yıl sonu indirimlerini beklemeli.

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Ümit

o videodaki ses fazla gibi. işin kötüsüde iade nedeni olarak görmüyorlar coil whine olayını.

Top Bottom