Neler Yeni

Sene sonu indirimleri gelir mi?

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Rüveyda Akın
İntel Arc daha yolu var gibi.Arkadaşımda A750 var ama DX9 oyunlarında sorun yaşamışlığı oldu özellikle mta oynarken.Bıraktık Baya üstünden güncelleştirme geldi şuan girse atar mı bilmiyorum.
DX9 oyunları dediğin nedir?

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,693
İsim
misfit

Satriani

80+ Bronze
o videodaki ses fazla gibi. işin kötüsüde iade nedeni olarak görmüyorlar coil whine olayını.
Yani her seride bu olabilir ama piyasaya çıkarılmış bi' sistemde farklı kanallardan böyle şikayetler olmaması lazım.
Evet, işin sıkıntı tarafı aynı kartı geri gönderecekler.

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Ümit
Yani her seride bu olabilir ama piyasaya çıkarılmış bi' sistemde farklı kanallardan böyle şikayetler olmaması lazım. E
amd kartlarda daha fazla oluyormuş. bildiğinden şaşma diye boşa dememişler.

en net halide burada arkadan gelen tızzzzzzzz (fanlar değil).

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Rüveyda Akın
Yani her seride bu olabilir ama piyasaya çıkarılmış bi' sistemde farklı kanallardan böyle şikayetler olmaması lazım.
Hacım benim olayı okudun mu? Ben ne yapayım sence?

• Beğen
Reaksiyonlar: umix

Satriani

80+ Bronze
amd kartlarda daha fazla oluyormuş. bildiğinden şaşma diye boşa dememişler.

en net halide burada arkadan gelen tızzzzzzzz (fanlar değil).
En iyisi 3 kuruş fazla verip 4070S almak. :kekw:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hacım benim olayı okudun mu? Ben ne yapayım sence?
Hangi konuda, kusura bakma ya, dört yandan konu akıyor dikkat edemedim.

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Rüveyda Akın
Sen sistem mi yenilemek istiyosun, yoksa yeni sistem mi alacaksın?
Yeni sistem alacağım ancak ekran kartını 4060 seçmek zorunda kalıyorum diğer bilgisayar bileşenlerini en iyisinden seçtiğim için. Bu bir sorun mu? Bu konudaki mesajlarımda bahsetmiştim fazla fazla aslında abi.

Satriani

80+ Bronze
Yeni sistem alacağım ancak ekran kartını 4060 seçmek zorunda kalıyorum diğer bilgisayar bileşenlerini en iyisinden seçtiğim için. Bu bir sorun mu? Bu konudaki mesajlarımda bahsetmiştim fazla fazla aslında abi.
Bileşen toplamanın temel esasları var, eğer ben geleceğe yatırım yapacağım diyosan zaten anakart, işlemci gibi ana bileşenleri yüksek tutacaksın. Ama topladığın sistemde anakart ve işlemci de ileri seviye yıllar atlatacak bi' düzeyde değilse, o zaman belirli bir süreyi kurtaracak sistem alır, sonra komple satar yenisine geçersin.
Senin almak istediğin noktada anakart ve işlemcin uzun yıllar sonrasına destek verecek kapasitedeyse, şu an 4060 alır idare eder, daha sonra 5070'e geçersin mesela. Mevzu bu kadar basit.

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Rüveyda Akın
Bileşen toplamanın temel esasları var, eğer ben geleceğe yatırım yapacağım diyosan zaten anakart, işlemci gibi ana bileşenleri yüksek tutacaksın. Ama topladığın sistemde anakart ve işlemci de ileri seviye yıllar atlatacak bi' düzeyde değilse, o zaman belirli bir süreyi kurtaracak sistem alır, sonra komple satar yenisine geçersin.
Senin almak istediğin noktada anakart ve işlemcin uzun yıllar sonrasına destek verecek kapasitedeyse, şu an 4060 alır idare eder, daha sonra 5070'e geçersin mesela. Mevzu bu kadar basit.
Eyvallah abi adamsın

Top Bottom