indirim tarihleri belli miBence her şeye rağmen yıl sonu indirimlerini beklemeli.
indirim tarihleri belli miBence her şeye rağmen yıl sonu indirimlerini beklemeli.
DX9 oyunları dediğin nedir?İntel Arc daha yolu var gibi.Arkadaşımda A750 var ama DX9 oyunlarında sorun yaşamışlığı oldu özellikle mta oynarken.Bıraktık Baya üstünden güncelleştirme geldi şuan girse atar mı bilmiyorum.
Gta San Andreas gibi eski oyunlar.DX9 oyunları dediğin nedir?
Yani her seride bu olabilir ama piyasaya çıkarılmış bi' sistemde farklı kanallardan böyle şikayetler olmaması lazım.o videodaki ses fazla gibi. işin kötüsüde iade nedeni olarak görmüyorlar coil whine olayını.
amd kartlarda daha fazla oluyormuş. bildiğinden şaşma diye boşa dememişler.Yani her seride bu olabilir ama piyasaya çıkarılmış bi' sistemde farklı kanallardan böyle şikayetler olmaması lazım. E
Evet, işin sıkıntı tarafı aynı kartı geri gönderecekler.
Hacım benim olayı okudun mu? Ben ne yapayım sence?Yani her seride bu olabilir ama piyasaya çıkarılmış bi' sistemde farklı kanallardan böyle şikayetler olmaması lazım.
Evet, işin sıkıntı tarafı aynı kartı geri gönderecekler.
En iyisi 3 kuruş fazla verip 4070S almak.amd kartlarda daha fazla oluyormuş. bildiğinden şaşma diye boşa dememişler.
en net halide burada arkadan gelen tızzzzzzzz (fanlar değil).
Hangi konuda, kusura bakma ya, dört yandan konu akıyor dikkat edemedim.Hacım benim olayı okudun mu? Ben ne yapayım sence?
Estağfurullah ne kusuru, bu konuda birkaç şey yazmıştım.En iyisi 3 kuruş fazla verip 4070S almak.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hangi konuda, kusura bakma ya, dört yandan konu akıyor dikkat edemedim.
Sen sistem mi yenilemek istiyosun, yoksa yeni sistem mi alacaksın?Estağfurullah ne kusuru, bu konuda birkaç şey yazmıştım.
Yeni sistem alacağım ancak ekran kartını 4060 seçmek zorunda kalıyorum diğer bilgisayar bileşenlerini en iyisinden seçtiğim için. Bu bir sorun mu? Bu konudaki mesajlarımda bahsetmiştim fazla fazla aslında abi.Sen sistem mi yenilemek istiyosun, yoksa yeni sistem mi alacaksın?
Bileşen toplamanın temel esasları var, eğer ben geleceğe yatırım yapacağım diyosan zaten anakart, işlemci gibi ana bileşenleri yüksek tutacaksın. Ama topladığın sistemde anakart ve işlemci de ileri seviye yıllar atlatacak bi' düzeyde değilse, o zaman belirli bir süreyi kurtaracak sistem alır, sonra komple satar yenisine geçersin.Yeni sistem alacağım ancak ekran kartını 4060 seçmek zorunda kalıyorum diğer bilgisayar bileşenlerini en iyisinden seçtiğim için. Bu bir sorun mu? Bu konudaki mesajlarımda bahsetmiştim fazla fazla aslında abi.
Eyvallah abi adamsınBileşen toplamanın temel esasları var, eğer ben geleceğe yatırım yapacağım diyosan zaten anakart, işlemci gibi ana bileşenleri yüksek tutacaksın. Ama topladığın sistemde anakart ve işlemci de ileri seviye yıllar atlatacak bi' düzeyde değilse, o zaman belirli bir süreyi kurtaracak sistem alır, sonra komple satar yenisine geçersin.
Senin almak istediğin noktada anakart ve işlemcin uzun yıllar sonrasına destek verecek kapasitedeyse, şu an 4060 alır idare eder, daha sonra 5070'e geçersin mesela. Mevzu bu kadar basit.