Neler Yeni

Foruma Yazı Kurallarını Düzeltme Seçeneği Eklenmeli

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

GFYT

80+ Bronze
Bu özellik neden yok hala anlamıyorum, @Abdullah Hacıgül hocam forumdaki özellikle de başlıkları görünce forumun olmaması gerektiği gibi gözüktüğünü söyleyebilirim. Daha 1 aylık hesabın var, ne geçmişin var forumda demenize gerek yok, forumu uzun zamandır hesapsız olarak takip ediyorum.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Bu özellik neden yok hala anlamıyorum, @Abdullah Hacıgül hocam forumdaki özellikle de başlıkları görünce forumun olmaması gerektiği gibi gözüktüğünü söyleyebilirim. Daha 1 aylık hesabın var, ne geçmişin var forumda demenize gerek yok, forumu uzun zamandır hesapsız olarak takip ediyorum.
Kimse sizi hesap sürenizden yargılamaz merak etmeyin.

İsteğiniz bence de mantıklı gelebilir.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Başlıkları zaten moderatörler düzeltmekte.

Yazı düzeltmesi gelebilir
@Mehmet Yılmaz

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Bu konuyu açtım ve yönetici şöyle dedi:
Bunu size tekrar tekrar açıkladım. Anlaşılıyorsa sorun yok.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,582
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Yazım kuralları ilgili bir kural olmadığı için gerek yok bence.

• Beğen
Reaksiyonlar: GFYT

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Bence de mantıklı gelmeli böyle bir özellik.

htc.husnu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Hüsnü Turan ÇETİN
Instagram
@htc.husnu
Bu konu hakkında bir açıklama yapılmıştı. Zorunlu tutulmadı yazım kuralları ama dikkatli olunması için rica edildi.
Kimi arkadaşlarımız bilgisayarına bir şey olunca korkudan veyatta yeni bir şey alacak , acil durumlar olduğunda heyecandan tam doğru yazamayabilir. Ama tavsiyenize bendr katılıyorum. En azından yapay zeka ile otomatik düzeltme gibi bir şey eklenebilir. Lakin diğer forumlarda olduğu gibi yanlış yazım olduğu zaman uyarı ve ban yemek olmaması gerek

GFYT

80+ Bronze
Bu konu hakkında bir açıklama yapılmıştı. Zorunlu tutulmadı yazım kuralları ama dikkatli olunması için rica edildi.
Kimi arkadaşlarımız bilgisayarına bir şey olunca korkudan veyatta yeni bir şey alacak , acil durumlar olduğunda heyecandan tam doğru yazamayabilir. Ama tavsiyenize bendr katılıyorum. En azından yapay zeka ile otomatik düzeltme gibi bir şey eklenebilir. Lakin diğer forumlarda olduğu gibi yanlış yazım olduğu zaman uyarı ve ban yemek olmaması gerek
Dedikleriniz doğru fakat başlıkların olduğu gibi doğrulanması modların ne kadar önemsediğini gösteriyor forumu.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom