Neler Yeni

Foruma yeni emoji isteği (GELDİ!)

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)
Zoruma mı gitti? Ne kadar komiksin sen böyle. Emojinin getirilmeyeceği apaçık ortada zaten. Getirilmesi benim bi' tarafımda değil, bu forumun itibarını zedeler, gerçi zedelenecek bi' şey yok. Ortada bir itibar yok. Bunu Abdullah'ın düşünmesi gerekir. Sana ne diyelim? Kendi kendini tatmin etmeye çalışan, Metehan Çağatay'ın Saz Ekibi üyesi mi? Yoksa boş boş konuşan bir ''jojuk'' mu? Seçim senin.
öyle demiyelim birazda sizden bahsedelim mesela sıkıntılarınızdan çok resmi ciddi biriymiş gibi davranıp sonra profillerde 10 dakka boş yapıyorsunuz ardından 3 4 dakikaya ne hikmetse bunları siliyorsunuz halbuki daha 2 ay önce siz bunların kaldırılmasını istiyordunuz?

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Başlıksız-1.png

öyle demiyelim birazda sizden bahsedelim mesela sıkıntılarınızdan çok resmi ciddi biriymiş gibi davranıp sonra profillerde 10 dakka boş yapıyorsunuz ardından 3 4 dakikaya ne hikmetse bunları siliyorsunuz halbuki daha 2 ay önce siz bunların kaldırılmasını istiyordunuz?
Profil mesajı silme özelliği getirilmese ismi zülfikar olarak kalırdı becne

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15

Kaldırılmayacağı anlaşılınca akışına bıraktım. Zaten artık bu platformda değilim. Burası gözümde sadece zaman öldürmek için kullandığım bir ortam. Az da olsa bu platformun iyiliğini düşünüyordum fakat bu konudan sonra anladım ki buradan bi' cacık olmaz.

sc4rled

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
657
İsim
scarled.
Kaldırılmayacağı anlaşılınca akışına bıraktım. Zaten artık bu platformda değilim. Burası gözümde sadece zaman öldürmek için kullandığım bir ortam. Az da olsa bu platformun iyiliğini düşünüyordum fakat bu konudan sonra anladım ki buradan bi' cacık olmaz.
o.O2

TRHasan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Hasan
Gitmek veya kalmak sizin kararınız. Ama burdan bir cacık olmaz demeniz yanlış.
Burda bilgi vermek için gelen de var eğlenmek için gelen de. böyle demeniz bilgi verenlere saygısızlık olur.

!Mustafa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
Mustafa Topcu
Burdan bir cacık olur fakak senden bir cacık olmaz kendini bilgili gibi göstermeye çalışan egolu birisin sürekli profillere mesaj yazıp siliyorsun ciddi gibi gözükmeye çalışıyorsun. Özetle kendi içinde sorunların var.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Gitmek veya kalmak sizin kararınız. Ama burdan bir cacık olmaz demeniz yanlış.
Burda bilgi vermek için gelen de var eğlenmek için gelen de. böyle demeniz bilgi verenlere saygısızlık olur.

''Piksel JoJuk'' gibi gereksizler burada olduğu sürece bilgi verenler boşa konuşmuş oluyor. Aynısı ben de yaşadım. Açtığım konuları bunun gibi üyelik ziyanı şahıslar trollediler, ben de artık böyle içerikler oluşturmamak konusunda karar aldım. Donanım Arşivi platformunu ileri götürmek istiyorsa ''Piksel JoJuk'' ve türevindeki üyelik ziyanı kişileri göndermelidir.

Top Bottom