tepki kısmına bu da gelmeli bence
Allah'a şükür suyu çıkmamış olsun dedim
öyle demiyelim birazda sizden bahsedelim mesela sıkıntılarınızdan çok resmi ciddi biriymiş gibi davranıp sonra profillerde 10 dakka boş yapıyorsunuz ardından 3 4 dakikaya ne hikmetse bunları siliyorsunuz halbuki daha 2 ay önce siz bunların kaldırılmasını istiyordunuz?
türkiyeye geldikten sonra gelen pişmanlık hissi2. görselin anlamı neye tekabül ediyor? @alpolojix / Leroxy
yazık üyelik zıyanı felan 13 yaşında ergen kendisi böyle ciddi olunca havalı olduğunu sanıyor ama dediğim gibi gerçek yüzü profil mesajlarında belli oluyor eski nickindende iq su belli oluyor çok konuşmaya gerek yok''Piksel JoJuk'' gibi gereksizler burada olduğu sürece bilgi verenler boşa konuşmuş oluyor. Aynısı ben de yaşadım. Açtığım konuları bunun gibi üyelik ziyanı şahıslar trollediler, ben de artık böyle içerikler oluşturmamak konusunda karar aldım. Donanım Arşivi platformunu ileri götürmek istiyorsa ''Piksel JoJuk'' ve türevindeki üyelik ziyanı kişileri göndermelidir.
bronzlar goldu tokatlıyor oynat bakalımyazık üyelik zıyanı felan 13 yaşında ergen kendisi böyle ciddi olunca havalı olduğunu sanıyor ama dediğim gibi gerçek yüzü profil mesajlarında belli oluyor eski nickindende iq su belli oluyor çok konuşmaya gerek yok
Bu emojinin genel ismi neydi ya? Baya eski bir miim ama unuttum olayını.Bilmem
bronzlar goldu tokatlıyor oynat bakalım
kappa değil miydi neydi oBu emojinin genel ismi neydi ya? Baya eski bir miim ama unuttum olayını.