Bu bir kalıp aslında ya. Genel olarak, yaş küçüklüğü ile toxiclik doğru orantılı gidiyor. Biz de toxic çoksa TC ile kayıt sistemi gelsin deriz .İlk önce senden başlayalım at bakalım kimliğini Kimlik ile foruma üye mi olunur Allah için azıcık mantıklı fikirler verin.
Aslında yaş ile doğru orantılı değil. 25 yaşında olup 13 yaşındaki üyeden daha toxic insanlar gördüm. Toxicliği yaş sınırıyla bitiremezsin.Bu bir kalıp aslında ya. Genel olarak, yaş küçüklüğü ile toxiclik doğru orantılı gidiyor. Biz de toxic çoksa TC ile kayıt sistemi gelsin deriz .
Neyse ya bende böyle davranmayayım fazla. Kötü bir davranış.
O yüzden, herkese bir şey dememek için "Genel" ifadesini koydum adminim. Herkes aynı değil. Zaten en başında "Genel" tabirini kullanırım hep. Herkesi aynı kefeye koymam.Aslında yaş ile doğru orantılı değil. 25 yaşında olup 13 yaşındaki üyeden daha toxic insanlar gördüm. Toxicliği yaş sınırıyla bitiremezsin.
Böyle bir şeyin asla olamayacağını düşünüyorum. Hangi sıfatla isteyecekler bunu? Yarın öbür gün bu bilgilerden dolayı davalık olsalar ne diyecekler? "Toxiclerden kurtulmak için" mi diyecekler? Bir de benim içim rahat olmaz bu bilgileri girerken, kimse rahatça TC girip foruma giremez illahaki herkeste şüphe olur.Bu bir kalıp aslında ya. Genel olarak, yaş küçüklüğü ile toxiclik doğru orantılı gidiyor. Biz de toxic çoksa TC ile kayıt sistemi gelsin deriz .
Neyse ya bende böyle davranmayayım fazla. Kötü bir davranış.
yok pavyon pembesi olsunışıklı mışıklı tema gelsin
E-Devlet ile giriş . Ama abartmayalım.Böyle bir şeyin asla olamayacağını düşünüyorum. Hangi sıfatla isteyecekler bunu? Yarın öbür gün bu bilgilerden dolayı davalık olsalar ne diyecekler? "Toxiclerden kurtulmak için" mi diyecekler? Bir de benim içim rahat olmaz bu bilgileri girerken, kimse rahatça TC girip foruma giremez illahaki herkeste şüphe olur.
Forumun tasarımı technopattan daha iyi ve kullanışlı. Bir de . Koymayı unuttun sanırım. Anlayan anladı
Eğer o şekilde güvenilir olursa olabilir ama fazla kasıntı olur.E-Devlet ile giriş . Ama abartmayalım.
Benim kastteiğim tabirdi ya aslında. Yıllarca lol oynadık ya, hep derdik TC ile giriş gelse, haliniz yaman .Eğer o şekilde güvenilir olursa olabilir ama fazla kasıntı olur.
Lol deme kötü anılar canlanıyorBenim kastteiğim tabirdi ya aslında. Yıllarca lol oynadık ya, hep derdik TC ile giriş gelse, haliniz yaman .
Okumaktan aciz insanlar var cidden ya da okudun anlamakta sıkıntı çekiyorsunForumun tasarımı technopattan daha iyi ve kullanışlı. Bir de . Koymayı unuttun sanırım. Anlayan anladı
Tema ile vakit gecirmenin ne alakası var ki? Bende technopatın temasını sevmediğim için buraya geldim.Evet temanın adını bulamadım. Bu tema gelirse aktiflik artacaktır emin olun. Yani çoğu kişi tema yüzünden burada pek vakit geçirmiyor. En azından benim için öyle.