Kendin vermişsin cevabını. "Bende technopatın temasını sevmediğim için buraya geldim."Tema ile vakit gecirmenin ne alakası var ki? Bende technopatın temasını sevmediğim için buraya geldim.
Kendin vermişsin cevabını. "Bende technopatın temasını sevmediğim için buraya geldim."Tema ile vakit gecirmenin ne alakası var ki? Bende technopatın temasını sevmediğim için buraya geldim.
abi rgb tema getirebilirmisinizO tema aşırı derecede basit, hiçbir ek özelliği olmayan karışık bir tema aslına bakılırsa. 1 ay içerisinde pişman olacağınıza eminim.
Renk gelsin demiyor zaten.Bütün forum dark kullanıyor. Kimsenin farklı temaya geçeceğini sanmıyorum. Çünkü gözümüz alıştı. Bence gereksiz olur.
Bütün forum dark kullanıyor. Kimsenin farklı temaya geçeceğini sanmıyorum. Çünkü gözümüz alıştı. Bence gereksiz olur.
Lafın gelişi bütün forum dedim. Forumun yüzde 90ı dark kullanıyor.Bütün forumun koyu tema kullandığının kanıtı ne?
Tema renk olmuyor mu ?Renk gelsin demiyor zaten.
Hayır.Tema renk olmuyor mu ?
Abi allah aşkına okuyun konuyu ya 40 kişi aynı şeyi yazdı.Bütün forum dark kullanıyor. Kimsenin farklı temaya geçeceğini sanmıyorum. Çünkü gözümüz alıştı. Bence gereksiz olur.