Neler Yeni

Forumca Otizim Testi Yapmamız Yok Mu?

-TheLosT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
430
Bilmem ki neredeyim, belki de gördüğün her yerde ?
İsim
Tony Montana
Bundan bir hafta önce bir videoya denk geldim dikkatimi çekti

Testler
RAADS-R ı yaptım 124 çıktı sonuç otistiğim sanırım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
z
otizm normalleştirilebilecek bir durum değil otizm sağlıksız beslenme alışkanlıkları, bağımlılıklar ve özellikle ekran kullanımının artması sebebiyle verimsiz spermlerin oluşmasıyla son 20 yılda aşırı patlama yaptı hiç normal değil

Zzabuza

80+
otizm normalleştirilebilecek bir durum değil otizm sağlıksız beslenme alışkanlıkları, bağımlılıklar ve özellikle ekran kullanımının artması sebebiyle verimsiz spermlerin oluşmasıyla son 20 yılda aşırı patlama yaptı hiç normal değil
Forzabagimlisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
z

Zzabuza

80+
Altı üstü bir şey yazalım dedik 3 tane haha yedik neden insanlar böyle anlamıyorum ki?
Ülkenin IQ ortalamasi 89 du yanlış hatırlamıyorsam ve içimizde forzabagimlisi var

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
...
Altı üstü bir şey yazalım dedik 3 tane haha yedik neden insanlar böyle anlamıyorum ki?
Hocam ilk atan arkadaş sizin kendinize şakasına böyle yazdığınızı sanmıştır. Diğerleri de herhalde o diğer arkadaş attı diye atmıştır. Sadece iyi düşündürmeye çalışıyorum. Yoksa gerçekten çok yazık.

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
435
İsim
Buğra Aykaç
Hocam ilk atan arkadaş sizin kendinize şakasına böyle yazdığınızı sanmıştır. Diğerleri de herhalde o diğer arkadaş attı diye atmıştır. Sadece iyi düşündürmeye çalışıyorum. Yoksa gerçekten çok yazık.
Şakasına yazmadım ki gerçekten öyleyim

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
...
Şakasına yazmadım ki gerçekten öyleyim
Yok hocam öyle demek istemedim. İlk gülen arkadaş öyle sanmıştır diğerleri de o kişi gülme attığı için gülme atmıştır. Bunu demek istedim. Gerçekten geçmiş olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,231
Üyeler
169,550
Son üye
teoxxy
Top Bottom