Neler Yeni

Forumca yurtdışı gezisine gitsek gelen olur mu yoklaması

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
772
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Merhaba biliyorsunuz ki çok kişi gezi yapmak daha az maliyetli bende merak ettim acaba bi yere gitmeden 7,8 ay önce yazsam gelecek kişi topluluğu oluşur mu?

Mesela seneye haziran ayında japonyaya gitmek dedim fiyat vb bir şey yok ama gidince orda ev tutulacak kaç kişi geldiyse ona bölünecek kişi sayısına göre mesela gittik japonyaya 15 kişi oldu diyelim ona göre büyük villa tutulucak yada ayrı ayrı gruplar halinde

15 kişi 3 araba kiralayacak mesela ( ehliyetin geçerli olduğu ülkelerde ) o tutar 5 e bölünecek

https://www.airbnb.com.tr/rooms/309...earch_id=9f513fec-6601-4880-bd28-a8b0cdce091c Mesela kimse bu evi tek başına 1 aylığına kiralayamaz ama 10 odası varmış herkese 1 oda diyelim 35k verip tayland da bu evde 1 ay kalabiliyorusunuz tabi hep lüks olmaz 10 gün burda kalır 20 gün ucuz yerde kalırısın 20k ya getirirsin aylığı

Son düzenleme:

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
772
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kim tanımadığı insanlarla gidecek ki ?
Ben daha 16 yım 18 de gidebilirim. Toplu gezi çok da hoş olur aslında ama kimsenin geleceğini zannetmiyorum
Kim kimi doğduğunda tanıyordu ki dediğin doğru tabi bazen kavgalar felan olacaktır ama masraflı olduğu için tek başıma gezememekten sıkıldım 15,20 abartılı sayılar fakat ne kadar çok kişi o kadar iyi 5 kişi felan olunsa yeter yani ama ne kadar çok kişi o kadar lüks demek

Gerçek olması zor olsada hayal gibi bir şey diyelim zor ama imkansız değil

ByDolph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Yunus Kocabay
Kim kimi doğduğunda tanıyordu ki dediğin doğru tabi bazen kavgalar felan olacaktır ama masraflı olduğu için tek başıma gezememekten sıkıldım 15,20 abartılı sayılar fakat ne kadar çok kişi o kadar iyi 5 kişi felan olunsa yeter yani ama ne kadar çok kişi o kadar lüks demek
Sen kaç yaşındasın?

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
Emre
Merhaba biliyorsunuz ki çok kişi gezi yapmak daha az maliyetli bende merak ettim acaba bi yere gitmeden 7,8 ay önce yazsam gelecek kişi topluluğu oluşur mu?

Mesela seneye haziran ayında japonyaya gitmek dedim fiyat vb bir şey yok ama gidince orda ev tutulacak kaç kişi geldiyse ona bölünecek kiş sayısına göre mesela gittik japonyaya 15 kişi oldu diyelim ona göre büyük villa tutulucak

15 kişi 3 araba kiralayacak mesela ( ehliyetin geçerli olduğu ülkelerde ) o tutar 5 e bölünecek
15 kişinin yarısından fazlası sapsız desek 3I Net Cafe Güzel İş yapar, benim aklıma yattı ben varım.

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
Emre
15 kişinin yarısından fazlası sapsız desek 3I Net Cafe Güzel İş yapar, benim aklıma yattı ben varım.
Bu arada şaka bi yana, tanımadığın insanlarla bi yere gitmek hele bu yurt dışı olacağı için mantıksız, onun yerine arkadaşlarınla gitmen daha doğrusu olacaktır.

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
772
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu arada şaka bi yana, tanımadığın insanlarla bi yere gitmek hele bu yurt dışı olacağı için mantıksız, onun yerine arkadaşlarınla gitmen daha doğrusu olacaktır.
Çok arkadaşım yok 3 tane fln var onlarda zar zor bi yere giderse anca aynı şehirde bile zor buluşuyoruz. Çok ta mantıksız değil aslında turla fln bi yere gidince de kimseyi tanımıyorsun sonuçta hiç değilse bu şekilde gideceğin insanlarla önceden plan fln yapabilirsin zaten tek başıma gitsem hostelde kalacağım o da tanımadığım 10 insanla uyumak demek

bu evi 10 kişi kiralasan 35k yapıyor mesela 1 aylık hep böyle lüks evde kalınmaz tabi aylık 20k ya fln halledersin kişi başı https://www.airbnb.com.tr/rooms/309...earch_id=9f513fec-6601-4880-bd28-a8b0cdce091c

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
Emre
Çok arkadaşım yok 3 tane fln var onlarda zar zor bi yere giderse anca aynı şehirde bile zor buluşuyoruz. Çok ta mantıksız değil aslında turla fln bi yere gidince de kimseyi tanımıyorsun sonuçta hiç değilse bu şekilde gideceğin insanlarla önceden plan fln yapabilirsin zaten tek başıma gitsem hostelde kalacağım o da tanımadığım 10 insanla uyumak demek
Dediğiniz daha mantıklı geldi haklısınız, hostel ve tur'da kimseyi tanımıyorsunuz yabancılar falan filan, burada en azından forumda ki insanlar olacak, geçirirse'de forumdaki insan geçirsin :)

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Görkem çetinkaya

Gerçek olması zor olsada hayal gibi bir şey diyelim zor ama imkansız değil
Dostum tanimadiklarinla bi anda yola cikiyorsun. Dogdugunda seni tanimadiklarina mi sevdirdiler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,227
Üyeler
165,491
Son üye
yasin.oklp
Top Bottom