thErenSK
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Oha ben seni daha büyük sanıyordumHayır 16
Oha ben seni daha büyük sanıyordumHayır 16
iyi para var he asdajkadHayır 16
knk baban pcyi alırken demedimi bu yaşta bu kadar pcyi napcan uızaya roketmi yolıcan diye rx580 r5 3600lü pc aldırdım bana diyor ki uzaya mı gitcen bu pc ile dedim ne alakaHayır 16
Çok umursamıyor. Alıyorum diyorum al diyor.iyi para var he asdajkad
Mesaj otomatik birleştirildi:
knk baban pcyi alırken demedimi bu yaşta bu kadar pcyi napcan uızaya roketmi yolıcan diye rx580 r5 3600lü pc aldırdım bana diyor ki uzaya mı gitcen bu pc ile dedim ne alaka
alıyorum diyorsun aylık maaşın kaç k bari kalsdşkaÇok umursamıyor. Alıyorum diyorum al diyor.
3090 onun 2katı fiyatındagerek yok 3090 al geç
böyle babalara can fedaÇok umursamıyor. Alıyorum diyorum al diyor.
Valla can feda ama kötü yanları da var. Tamam her şeyi almama izin veriyor ama diğer her şey konusunda çok sıkı. Saat 00:00 da geliyor uyu diyor sonra ders çalış deyip duruyor3090 onun 2katı fiyatında
Mesaj otomatik birleştirildi:
böyle babalara can feda
E benimkiler de öyleValla can feda ama kötü yanları da var. Tamam her şeyi almama izin veriyor ama diğer her şey konusunda çok sıkı. Saat 00:00 da geliyor uyu diyor sonra ders çalış deyip duruyor
O da bi' zahmet oluversinValla can feda ama kötü yanları da var. Tamam her şeyi almama izin veriyor ama diğer her şey konusunda çok sıkı. Saat 00:00 da geliyor uyu diyor sonra ders çalış deyip duruyor
babam bana 4. sınıfta daha kücücükken günde 6 saat ders çalıştırıyordu şuan lise 1 imValla can feda ama kötü yanları da var. Tamam her şeyi almama izin veriyor ama diğer her şey konusunda çok sıkı. Saat 00:00 da geliyor uyu diyor sonra ders çalış deyip duruyor
Bilgisayar almaya bu derece izin vermesi baya iyi ya. Bizim de bütçemiz 3070 alacak civarda var ama bu da işini görür diyip 2. El Rx 570 almaya çalıştırıyor beniValla can feda ama kötü yanları da var. Tamam her şeyi almama izin veriyor ama diğer her şey konusunda çok sıkı. Saat 00:00 da geliyor uyu diyor sonra ders çalış deyip duruyor
Yalnız değilsinValla can feda ama kötü yanları da var. Tamam her şeyi almama izin veriyor ama diğer her şey konusunda çok sıkı. Saat 00:00 da geliyor uyu diyor sonra ders çalış deyip duruyor
ben hiç görmedimGaming gecesine stok sıkıntısı varken 6900 XT geldi mi hiç