Hocam bence bu alım-satım gelecekse silver rütbesi ve üstü kişiler yapsın.Gelmesi dert değil zaten. Kontrol etmesi sıkıntı.
X kişisi birini dolandırmaz belki ama Y-Z kişileri size bozuk bir ürün, kırık bir bileşen vs. gönderirse şahsen bu işin aracısı olmak istemezdim.
O kadar haklısın ki.gelirse mükemmel ötesi olur ama bence 80+ bronze ve üzeri yapabilmeli çünkü herkes sadece bişey satmak için gelip konu açar falan kalabalık olur
Zaten bir sürü alım-satım sitesi var. Tamamen bu amaç için kurulmuşlar.Evet, o konuda sende haklısın ona güzel bir şey düşünülürse neden olmasın.
2 günde gold olanlar var, rütbe atlamak zor değil ki.Hocam bence bu alım-satım gelecekse silver rütbesi ve üstü kişiler yapsın.
Bir sözleşme hazırlanırsa biz sorumlu değiliz vb. yine de sıkıntı çıkar mı ?Zaten bir sürü alım-satım sitesi var. Tamamen bu amaç için kurulmuşlar.
Buradaki alım-satım güvenilir değil. Mesela sahibinden GET var. Oradan rahatça alım-satım yapabilirsiniz.
Ama en azından burada az çok tanıyoruz birbirimizi bence belirli bir rütbenin üstü için açılabilir.Zaten bir sürü alım-satım sitesi var. Tamamen bu amaç için kurulmuşlar.
Buradaki alım-satım güvenilir değil. Mesela sahibinden GET var. Oradan rahatça alım-satım yapabilirsiniz.
Ve genellikle forumlarda yaşarlar en sevdikleri şey konu açmaktır.Yetişkin bir Fr4nk1e her 10 dakikada bir konu açabilir .
Aynen çok ticari amaçlı değilde kendi aramızda satabilsek daha iyi olabilir bence.Ama en azından burada az çok tanıyoruz birbirimizi bence belirli bir rütbenin üstü için açılabilir.
Bu sorumluluğu üstümüzden atmak olur. Bana göre bu da doğru değil.Bir sözleşme hazırlanırsa biz sorumlu değiliz vb. yine de sıkıntı çıkar mı ?