Neler Yeni

Forumda Birisi Bir hatayı Düzelttiyse Bir daha kimse düzeltmesin Lütfen

Aware

80+ Silver
Bağlaç olan "de, da" ayrı olarak yazılır. Laf söylerken dikkat edin bari.
Açıkçası kimsenin hatasını aramıyorum yazarken de umursamıyorum :) en azından basit şeyleri bilmeli herkes de yi da yı ayrı yazmış yazmamış çok seviyorsanız yazım kurallarını tp ye gidebilirsiniz onlarda sizin gibi çok dikkat ediyorlar .

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Açıkçası kimsenin hatasını aramıyorum yazarken de umursamıyorum :) en azından basit şeyleri bilmeli herkes de yi da yı ayrı yazmış yazmamış çok seviyorsanız yazım kurallarını tp ye gidebilirsiniz onlarda sizin gibi çok dikkat ediyorlar .
Mesele dikkat etmek değil. Mesela yaptığı yazım yanlışına laf söylerken senin de yazım yanlışı yapman.

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı
Açıkcası bir harf yanlış yazdığı için bu kadar duyar yapıyorsan senin de tamamen kusursuz olman gerekir. Bu cümlende bile onca yazım yanlışı var. Ha "ben kusursuz yazıyorum" diyor muyum hayır fakat laf atan kişi de önce kendine baksın.

Aware

80+ Silver
Mesele dikkat etmek değil. Mesela yaptığı yazım yanlışına laf söylerken senin de yazım yanlışı yapman.
Yazarken ekstra dikkat gerektiriyor yazım kuralları ben de o olaya ayıracak ekstra dikkati göstermeden yazdığım için yazım yanlışı yapabilirim ama gidip kelimeyi yanlış yazmıyorum ayrımı yanlış yazıyorum o da telefonda yazdığımdan dolayı muhtemelen boş boş kimsenin hatasını aramaya gerek yok ama herkes yazmayı bilmek gerekli sanki ha ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Açıkcası bir harf yanlış yazdığı için bu kadar duyar yapıyorsan senin de tamamen kusursuz olman gerekir. Bu cümlende bile onca yazım yanlışı var. Ha "ben kusursuz yazıyorum" diyor muyum hayır fakat laf atan kişi de önce kendine baksın.
Peki ben kusursuz yazıyorum diyor muyum? Hayır konu kapanmıştır iyi günler.

Aware

80+ Silver
Madem kusursuz yazmıyorsun peki neden adama laf atıyorsun? Asıl şimdi konu kapanmıştır iyi günler :)
Laf atmıyorum ayrıca konunun sahibine herhangi bir şey söylediğimi göremedim ben ? Verdiği örnek üzerinden orada ki yorum yazanların haklı olduğunu bu kadar basit bir hatayı yapmaması gerektiğini söyledim yazım kurallarına dikkat ettiğiniz kadar okuma/anlamaya da dikkat ederseniz daha başarılı olursunuz :) 1-2 dakikalık çaba ile düzeltilebilecek basit yazım noktalama kurallarına dikkat etmediğim için yemedğim laf kalmadı ? herkes ve herkes yazamayacak kadar hata yapılmamalı diye düşünüyorum sadece de , da , ki ekleri 1-2 dakika hmm nerede hata yapmışım diye bakılıp bulunabilecek şeyler iken herkes ve herkezin farkı yazarken otomatik olarak yazmamızdır.

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı
Laf atmıyorum ayrıca konunun sahibine herhangi bir şey söylediğimi göremedim ben ? Verdiği örnek üzerinden orada ki yorum yazanların haklı olduğunu bu kadar basit bir hatayı yapmaması gerektiğini söyledim yazım kurallarına dikkat ettiğiniz kadar okuma/anlamaya da dikkat ederseniz daha başarılı olursunuz :) 1-2 dakikalık çaba ile düzeltilebilecek basit yazım noktalama kurallarına dikkat etmediğim için yemedğim laf kalmadı ? herkes ve herkes yazamayacak kadar hata yapılmamalı diye düşünüyorum sadece de , da , ki ekleri 1-2 dakika hmm nerede hata yapmışım diye bakılıp bulunabilecek şeyler iken herkes ve herkezin farkı yazarken otomatik olarak yazmamızdır.
Cidden mi? Yaptığın bütün eleştiriler arkadaşın herkes yerine sadece bir harf yanlış yazarak "herkes " yazmasından kaynaklı ve bunu cidden asıl sen okuyup anladığından emin misin? Arkadaşın yaptığı hata sadece 1 harf yanlış yazmak. Emin ol forumdaki neredeyse her rehberde yazım yanlışları bulunabiliyor. E bu arkadaşlar da mı okumuyor rehberleri? Ayrıca burası resmi bir kurum da değil kuralı aşırı gevşetilmiş bir forum. Gerçekten aşırı gereksiz eleştiri yapıyorsunuz şuanda.

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Her türlü kavga çıkıyor bu tür konularda.. Ama izlemek çok keyifli. :kekw:

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Bunun bir versiyonu daha var. Mesela bi' arkadaş basit bir soru soruyor 10 kişi AYNI cevabı yazıyor.
Sen de bunlarla aynı kafadasın. Bukalemun olmaya gerek yok.

1624100274307.png

• Kızgın
Reaksiyonlar: baid
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,301
Üyeler
165,331
Son üye
osanmaz9