Aynen.1 gün sonra özür mesajı atmayı çok iyi biliyorsun.
Gereksiz eleştiri dedikten sonra de da ayrımını gerek yok diyerek yapmadığım için yüzüme vuran sizler söylüyor komedi şöleni devam.Cidden mi? Yaptığın bütün eleştiriler arkadaşın herkes yerine sadece bir harf yanlış yazarak "herkes " yazmasından kaynaklı ve bunu cidden asıl sen okuyup anladığından emin misin? Arkadaşın yaptığı hata sadece 1 harf yanlış yazmak. Emin ol forumdaki neredeyse her rehberde yazım yanlışları bulunabiliyor. E bu arkadaşlar da mı okumuyor rehberleri? Ayrıca burası resmi bir kurum da değil kuralı aşırı gevşetilmiş bir forum. Gerçekten aşırı gereksiz eleştiri yapıyorsunuz şuanda.
Ekstra olarak yarım yamalak hatırladığı sözleri internetten bulup yapıştırıp laf çarptığını zanneden sanada selam olsun ***** deme çabalarını umursamıyorum kişi kendinden bilir işi deyip ayrılıyorum.@Erdem Salih Taşcı
"Bir aptalın hatasını düzeltmeye kalkmayın, sizden nefret edecektir. Bir bilgenin hatasını düzeltin, size minnettar kalacaktır."
Çok takma boşver.
Devam ettirmek gibi bir niyetim yoktu ama ben ve şahsen aynı cümlede olmuyor kötü gözüküyor ve anlatım bozukluğu oluyor hepimiz dikkat edelim laf etmeden önceForumun kurallarında yazım yanlışıyla ilgili bir şey yok, ben şahsen kendi yazmayı bilmediği halde başkasına sallayanlar hariç karışmıyorum.
"Sana da" diye yazılır. Sana ***** demek gibi bir amacım olsaydı doğrudan "Aptalsın." derdim merak etme. Rezilliğinde boğulabilirsin. Bay bay.Gereksiz eleştiri dedikten sonra de da ayrımını gerek yok diyerek yapmadığım için yüzüme vuran sizler söylüyor komedi şöleni devam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekstra olarak yarım yamalak hatırladığı sözleri internetten bulup yapıştırıp laf çarptığını zanneden sanada selam olsun ***** deme çabalarını umursamıyorum kişi kendinden bilir işi deyip ayrılıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Devam ettirmek gibi bir niyetim yoktu ama ben ve şahsen aynı cümlede olmuyor kötü gözüküyor ve anlatım bozukluğu oluyor hepimiz dikkat edelim laf etmeden önce
Kimseye hiçbir imada bulunmamama rağmen bana söylenen söze cevap verdim kin ve nefretiniz gidip başka yerde çıkartın benden size tavsiye . Ayrıca niye rezil olayım dışarıda bir sürü rezil olması gereken kişi varken ? ALAKASIZ olaylar kralı ruthless."Sana da" diye yazılır. Sana ***** demek gibi bir amacım olsaydı doğrudan "Aptalsın." derdim merak etme. Rezilliğinde boğulabilirsin. Bay bay.
Kimseden kin ve nefretimi çıkartmak gibi bir amacım yok. İnsanların yazım yanlışlarını eleştirirken yazım yanlışı yapman saçma bir durum. "Engellenenler Listem"e hoş geldin.Kimseye hiçbir imada bulunmamama rağmen bana söylenen söze cevap verdim kin ve nefretiniz gidip başka yerde çıkartın benden size tavsiye . Ayrıca niye rezil olayım dışarıda bir sürü rezil olması gereken kişi varken ? ALAKASIZ olaylar kralı ruthless.
Umrumda değil.Kimseden kin ve nefretimi çıkartmak gibi bir amacım yok. İnsanların yazım yanlışlarını eleştirirken yazım yanlışı yapman saçma bir durum. "Engellenenler Listem"e hoş geldin.
Ben nereden -de, -da ayrımına gerek yok demişim? Ayrıca kim -de, -da ayrımını yaptığın için yüzüne vurmuş?Gereksiz eleştiri dedikten sonra de da ayrımını gerek yok diyerek yapmadığım için yüzüme vuran sizler söylüyor komedi şöleni devam.
Ben dedim gerek yok diye . Okuma/anlama.Ben nereden -de, -da ayrımına gerek yok demişim? Ayrıca kim -de, -da ayrımını yaptığın için yüzüne vurmuş?