Neler Yeni

Forumda Birisi Bir hatayı Düzelttiyse Bir daha kimse düzeltmesin Lütfen

Aware

80+ Silver
Cidden mi? Yaptığın bütün eleştiriler arkadaşın herkes yerine sadece bir harf yanlış yazarak "herkes " yazmasından kaynaklı ve bunu cidden asıl sen okuyup anladığından emin misin? Arkadaşın yaptığı hata sadece 1 harf yanlış yazmak. Emin ol forumdaki neredeyse her rehberde yazım yanlışları bulunabiliyor. E bu arkadaşlar da mı okumuyor rehberleri? Ayrıca burası resmi bir kurum da değil kuralı aşırı gevşetilmiş bir forum. Gerçekten aşırı gereksiz eleştiri yapıyorsunuz şuanda.
Gereksiz eleştiri dedikten sonra de da ayrımını gerek yok diyerek yapmadığım için yüzüme vuran sizler söylüyor komedi şöleni devam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Erdem Salih Taşcı
"Bir aptalın hatasını düzeltmeye kalkmayın, sizden nefret edecektir. Bir bilgenin hatasını düzeltin, size minnettar kalacaktır."
Çok takma boşver.
Ekstra olarak yarım yamalak hatırladığı sözleri internetten bulup yapıştırıp laf çarptığını zanneden sanada selam olsun :) ***** deme çabalarını umursamıyorum kişi kendinden bilir işi deyip ayrılıyorum.

Forumun kurallarında yazım yanlışıyla ilgili bir şey yok, ben şahsen kendi yazmayı bilmediği halde başkasına sallayanlar hariç karışmıyorum.
Devam ettirmek gibi bir niyetim yoktu ama ben ve şahsen aynı cümlede olmuyor kötü gözüküyor ve anlatım bozukluğu oluyor hepimiz dikkat edelim laf etmeden önce :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Ciri

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Gereksiz eleştiri dedikten sonra de da ayrımını gerek yok diyerek yapmadığım için yüzüme vuran sizler söylüyor komedi şöleni devam.

Ekstra olarak yarım yamalak hatırladığı sözleri internetten bulup yapıştırıp laf çarptığını zanneden sanada selam olsun :) ***** deme çabalarını umursamıyorum kişi kendinden bilir işi deyip ayrılıyorum.

Devam ettirmek gibi bir niyetim yoktu ama ben ve şahsen aynı cümlede olmuyor kötü gözüküyor ve anlatım bozukluğu oluyor hepimiz dikkat edelim laf etmeden önce :)
"Sana da" diye yazılır. Sana ***** demek gibi bir amacım olsaydı doğrudan "Aptalsın." derdim merak etme. Rezilliğinde boğulabilirsin. Bay bay. 👋

Aware

80+ Silver
"Sana da" diye yazılır. Sana ***** demek gibi bir amacım olsaydı doğrudan "Aptalsın." derdim merak etme. Rezilliğinde boğulabilirsin. Bay bay. 👋
Kimseye hiçbir imada bulunmamama rağmen bana söylenen söze cevap verdim kin ve nefretiniz gidip başka yerde çıkartın benden size tavsiye . Ayrıca niye rezil olayım dışarıda bir sürü rezil olması gereken kişi varken ? ALAKASIZ olaylar kralı ruthless.

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Kimseye hiçbir imada bulunmamama rağmen bana söylenen söze cevap verdim kin ve nefretiniz gidip başka yerde çıkartın benden size tavsiye . Ayrıca niye rezil olayım dışarıda bir sürü rezil olması gereken kişi varken ? ALAKASIZ olaylar kralı ruthless.
Kimseden kin ve nefretimi çıkartmak gibi bir amacım yok. İnsanların yazım yanlışlarını eleştirirken yazım yanlışı yapman saçma bir durum. "Engellenenler Listem"e hoş geldin. 🙃

Aware

80+ Silver
Kimseden kin ve nefretimi çıkartmak gibi bir amacım yok. İnsanların yazım yanlışlarını eleştirirken yazım yanlışı yapman saçma bir durum. "Engellenenler Listem"e hoş geldin. 🙃
Umrumda değil.

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı
Ben nereden -de, -da ayrımına gerek yok demişim? Ayrıca kim -de, -da ayrımını yaptığın için yüzüne vurmuş?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,091
Üyeler
163,946
Son üye
osmanmedia
Top Bottom