Neler Yeni

Forumda boş mesaj yazanlar

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
Yüksek ihtimal sizle samimi olduğunu düşündü veya benimle konuşurken de kullanıyor Selman takmayın kafanıza
Arkadaş biraz fazla ciddi, tabi herkes hoşlanmayabilir, doğaldır. Ben biraz daha herkesle samimi konuşmaya çalışıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Katılıyorum artık boş yapan çok

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Amaan yazılsın boş mesaj ne olacak. Saygı çerçevesinde olduğu sürece takılmıyorum. Çok ciddi takılan, her mesajın dolu olduğu forumlar da gördüm. Şu an aktiflik bitmiş durumda. Belki yarın burası da bitecek. Çok önemsememek lazım. Konu içerisinde konu açan kişiye yardımcı olmayacak veya konuyu saptıracak mesaj görünce “gereksiz mesaj” olarak raporlama hakkınız var, ben sık sık bu hakkımı kullanıyorum, size de öneririm.

Örneğin geçenlerde bir yardım isteme konusunda bir üye diğerinin mesajını alıntılayıp “profil fotondaki tinerci bjk’li kim” gibi bir mesaj yazmıştı alakasız bir şekilde. Raporladım, olumlu dönüş sağlandı yöneticiler tarafından.

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
Amaan yazılsın boş mesaj ne olacak. Saygı çerçevesinde olduğu sürece takılmıyorum. Çok ciddi takılan, her mesajın dolu olduğu forumlar da gördüm. Şu an aktiflik bitmiş durumda. Belki yarın burası da bitecek. Çok önemsememek lazım. Konu içerisinde konu açan kişiye yardımcı olmayacak veya konuyu saptıracak mesaj görünce “gereksiz mesaj” olarak raporlama hakkınız var, ben sık sık bu hakkımı kullanıyorum, size de öneririm.

Örneğin geçenlerde bir yardım isteme konusunda bir üye diğerinin mesajını alıntılayıp “profil fotondaki tinerci bjk’li kim” gibi bir mesaj yazmıştı alakasız bir şekilde. Raporladım, olumlu dönüş sağlandı yöneticiler tarafından.
Ne düşünüyorsam onu yazmışsın, forumda vallahi en saygı duyduğum kişisin.

kagankan0

80+ Bronze

Hocam ben bitmesini istemiyorum DA Firum'u seviyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Forum*

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Mesaj otomatik birleştirildi:

Forum*
Ben de seviyorum hocam da Feridun Düzağaç ne demiş? Bana bitmeyen bir tek şey söyle ki sonsuza inanayım. Burası da bir gün bitecek. Boş mesajlara çok canınızı sıkmayın bence. Çok rahatsız olduklarınızı ise raporlayın gitsin. Çoğu kişi “gereksiz mesaj”ın uyarı sebebi olduğunu bilmiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,038,917
Üyeler
164,750
Son üye
Okan.okan