Forumda boş mesaj yazanlar

İyi günler forumda son günlerde karşılaştığım bir kitleyi dile getireceğim.

- boş mesaj yazanlar ( mesaj yazmak ve mesaj kasmak için yazanlar)
- bilgisi olmadığı halde çok usta biriymiş gibi konuşanlar
- Tek cümlede yazılacak şeyi sırf mesaj kasma uğruna iki cümleye bölenler
- ironiden anlamayan ve her şeye saçma sapan ironi yapanlar

Bu tür insanlardan rahatsızlık duyuyorum benden başka böyle hisseden var mı?
Adam bir şey yazmış bir diğeri de katılıyorum demiş sanırsam beğeni atmamış direk attığı mesaj şu
++++++
Mesaj kasmak değil de ne?

Ben de seviyorum hocam da Feridun Düzağaç ne demiş? Bana bitmeyen bir tek şey söyle ki sonsuza inanayım. Burası da bir gün bitecek. Boş mesajlara çok canınızı sıkmayın bence. Çok rahatsız olduklarınızı ise raporlayın gitsin. Çoğu kişi “gereksiz mesaj”ın uyarı sebebi olduğunu bilmiyor.
Bundan sonra "gereksiz mesaj" ı sıkça kullanacağım hocam sağolun

boş mesaj​

Yazdıklarına aynen katılıyorum ama takılmıyorum. 5 - 10 saniye ekran başında yorum yapıp geçiyorum, vakit harcamaya değmez diye düşünüyorum.

Evet, bu saydıkların forum sakinleri için sorun(cuk) diyebiliriz. Bu sorun(cuk)ların fark edilmesini ve çözülmesini yetkililerden bekliyorum.

Yazdıklarına aynen katılıyorum ama takılmıyorum. 5 - 10 saniye ekran başında yorum yapıp geçiyorum, vakit harcamaya değmez diye düşünüyorum.

Evet, bu saydıkların forum sakinleri için sorun(cuk) diyebiliriz. Bu sorun(cuk)ların fark edilmesini ve çözülmesini yetkililerden bekliyorum.
@Toxpox @Banxtre

cevap vermek yerine saçma şeylere takılanlar keşke uyarı yese

Anlıyorum:

-

Konudaki diğer mesajların da çok saçma. Bunu dedikten hemen sonra böyle konu açman cidden trajik.

Kendini betimleyen birini forumda görmek çok güzel bir şey. Gözlerim bayram etti.

Anlıyorum:

-

Konudaki diğer mesajların da çok saçma. Bunu dedikten hemen sonra böyle konu açman cidden trajik.

Kendini betimleyen birini forumda görmek çok güzel bir şey. Gözlerim bayram etti.
öle :D :D :D

Anlıyorum:

-

Yukarıda belirttim ama uzun süredir böyle bi kitleyi gözlemlediğimi sadece son mesajlarım ve onları yazmamın kendimce bi sebebi var bilesin

Bazı üyeler, bir konu içerisinde benim nickimi gördüğü an konuyu saptırıp beni etiketleyip benden Windows Vista iso dosyası istiyor.

Geri