Furkyyy
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Bence iyi bir şey ilk yazanı doğruluyorlar manayla.
Önce bunlara bakılması lazım. Bunlarda konu başlığı yazmayı bilmeyenler.Konuyla ne alakasi var jsjfjsjfjdjf
Reaksiyon go brrrr, biliyorum komik değildi ama kendimi tutamadım, fakat Vesemir amcanın dediği gibi 5 kişinin söylediği ile 1 kişinin söylediği aynı etkiyi bırakmaz diye düşünüyorum.Bence iyi bir şey ilk yazanı doğruluyorlar manayla.
yanlışlıkla atıldı, silemiyordum da.
hocam Allah için bi söylermisin 80+ bronze olsa ne olmasa ney onu yapan kişilerin amacı 1.şahısın dediğini onaylayıp aynı şeyi kendilerininde kabul ettiğini belirtmek ve bu sayede soruyu soran kişi kaç kişinin bunu yaptığını anlayabiliyor yani 10 kişi aynı şeyi dediğine göre bu doğrudur diyip fikir sahibi oluyorNe zaman bir sorun olduğunu görsem tıkladığımda Şahıs 1 olayın cevabını veriyor Şahıs 2 de Şahıs 1 in yazdığını alıntılayıp sadece gönderiyor bence bunu yapanlar uyarı almalı boşuna mesaj kasıyorlar beni tilt ediyor.
Sen hayırdır? Kaç konuda gördüm hep bir hakaret!ya beyin kullan biraz alıntılayan kişi ilk yoruma katılıyorum demek istiyor yani. bunu anlamak bu kadar zor olmamalı
aynen bende onu anlatmaya çalışıyordum (bu yorum sayesinde senide onaylamış oldum)Bence iyi bir şey ilk yazanı doğruluyorlar manayla.
beynini kullan demeyi hakaret sanıyorsun ahahahaSen hayırdır? Kaç konuda gördüm hep bir hakaret!