Şahin Ali Kayhan
80+
- Reaksiyon skoru
- 83
Bırakında biraz çıksın
Sonuçta Abdullah abi o kadar emek vermiş ve bundan para kazanmasıda en doğal hakkı

reklamlar da olsun bi zahmet adamlar yeni açtı forumu gelir kaynağı forum çok büyürse reklamlari azaltirlar zaten şimdilik olması gereken bu gayet normal karşıladımForumun her yerinde reklam var sizcede bu kötü degilmi ?
hocam madem konuma mesaj yazdınız size önerim olacak. Bence açılan konular kontrol edilmeli çünkü yakında sorun çıkarabilir konuların kontrol edilmemesi.Şuan reklam olarak en az reklam bizim forumda mevcut
bende böyle yazmalarını beklerdim ama telefondan kaynaklı diyen yetkili var xd.reklamlar da olsun bi zahmet adamlar yeni açtı forumu gelir kaynağı forum çok büyürse reklamlari azaltirlar zaten şimdilik olması gereken bu gayet normal karşıladım
Onun yerine herkes kendine hakim olsa?hocam madem konuma mesaj yazdınız size önerim olacak. Bence açılan konular kontrol edilmeli çünkü yakında sorun çıkarabilir konuların kontrol edilmemesi.
Telefondan kaynaklı demekte yanlış olan nedir? Sorun olduğunu söyleyen başka biri yok çünkübende böyle yazmalarını beklerdim ama telefondan kaynaklı diyen yetkili var xd.
Telefondan kaynaklı olabilir yada telefonda kullandığınız tarayıcı belirli sitelerde reklamları engelliyor olabilir. Kontrol sağlamadan yetkililere ithamlarda bulunmak yanlış.bende böyle yazmalarını beklerdim ama telefondan kaynaklı diyen yetkili var xd.
kendine hakim olmayanlar çıkabiliyor sonuçta. ತಎತOnun yerine herkes kendine hakim olsa?
Ben senin ananı avradını diye başlamazlar ya, raporlanan içeriklere moderasyon bakıyorsa sorun olmaz öyle noktalarda (bence).kendine hakim olmayanlar çıkabiliyor sonuçta. ತಎತ
pusuda bekliyorsun galibaTelefondan kaynaklı demekte yanlış olan nedir? Sorun olduğunu söyleyen başka biri yok çünkü![]()