VitoScaletta
80+ Gold
otsbr
yemin ederim sj desen daha çok gülerdim abherkes beklerken......
Günün birinde.....
Rambo geldi![]()
Estağfurullah
aydal hitler varken @Rammstein ama yokken kendimSoru başlıkta.Benim en komik bulduğum kişi @xKaanCKx
bide @Rambo_87 reis hem komik hem iyi biri severimSoru başlıkta.Benim en komik bulduğum kişi @xKaanCKx
Sıkıldım olm o ppdenaydal hitler varken @Rammstein ama yokken kendim
Mesaj otomatik birleştirildi:
bide @Rambo_87 reis hem komik hem iyi biri severim
Mesaj otomatik birleştirildi:
bide @Rambo_87 reis hem komik hem iyi biri severim![]()
ama o güzeldi o ppen varken mesela bir konuda birisini eleştirirken yakalım falan diyodun iyiydi o ppSıkıldım olm o ppden![]()
Eyvallah tostum benim.Beni eğlendiren kişiler (Unuttuğum Olabilir) : @Ethem Aslan @kandes22 @Lecter @JATDAV @zbabomen @KeremMm @Kesteko @robin @Fatieh @Rammstein @Treyarch @Çikohan @Re_Play @ErenXPG @Barry Allen @Ted Mosby @Rambo Bıçağı @Emre123a @Furkan Aslan @keremcnsz24 @Sadeceogrenmekistiyorum
Bide @DA-MD2
Arada f1 muhabbetleri yapıyoruz
Unuttuğum olabilir
Beni eğlendiren kişiler (Unuttuğum Olabilir) : @Ethem Aslan @kandes22 @Lecter @JATDAV @zbabomen @KeremMm @Kesteko @robin @Fatieh @Rammstein @Treyarch @Çikohan @Re_Play @ErenXPG @Barry Allen @Ted Mosby @Rambo Bıçağı @Emre123a @Furkan Aslan @keremcnsz24 @Sadeceogrenmekistiyorum
İlk beni etiketlemişBeni eğlendiren kişiler (Unuttuğum Olabilir) : @Ethem Aslan @kandes22 @Lecter @JATDAV @zbabomen @KeremMm @Kesteko @robin @Fatieh @Rammstein @Treyarch @Çikohan @Re_Play @ErenXPG @Barry Allen @Ted Mosby @Rambo Bıçağı @Emre123a @Furkan Aslan @keremcnsz24 @Sadeceogrenmekistiyorum
Bide @DA-MD2
Arada f1 muhabbetleri yapıyoruz
Unuttuğum olabilir