LahmatsuDcr
80+ Silver
Bilgisi olmadan her konu hakkında yorum yapıp bir şey dediğimde gülen. Kanıt gösterip cevap verince yok olan kullanıcılar keşke olmasa.
okDeneyeyim dedim pişman oldum. Onun yerine 3 tane twister alırdım.
keşkeBilgisi olmadan her konu hakkında yorum yapıp bir şey dediğimde gülen. Kanıt gösterip cevap verince yok olan kullanıcılar keşke olmasa.
Hadi onu geçtim külah neden pembe ? Kanser garantili dondurma.Deneyeyim dedim pişman oldum. Onun yerine 3 tane twister alırdım.
Her koca çınar bir gün devrilirmiş.Bilgisi olmadan her konu hakkında yorum yapıp bir şey dediğimde gülen. Kanıt gösterip cevap verince yok olan kullanıcılar keşke olmasa.
Buraya yazın.
Niye Şikayet yerine açtın demeyin.
Çünkü şikayetlerimizi yazıcaz buraya.
Şİkayetlerinizi Altta bekliyorum. tek bir yerde toplayalım
şu aydınlık olayı benide deli ediyor
Hocam harbiden neresindensin Ankara nin[emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji1787] [emoji1787] [emoji1787] [emoji1787] [emoji1787] [emoji1787] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] bu mu şikayetin
bu mu şikayetin
Nope.Ankara değil bak ANGARA la o "G" çok önemli.
Kilit olayı çok sinir bozucu oluyor. Mesela bir moderatör ile tartışıyorsun, bir bakmışsın konu kilit.Mühürlü zarfla özel mesaj kutuna atıp sonra kilitleyip kaçıyorlar dostum , tertemiz ve zahmetsiz ayrıca acısız.
Kilit olayı çok sinir bozucu oluyor. Mesela bir moderatör ile tartışıyorsun, bir bakmışsın konu kilit.