Neler Yeni

Forumda hoş olmayan kelimelerin kullanımı

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Kasmayan bir platform olmasını ben de seviyorum. Özellikle Donanım arşivinin youtube'da sıkı bir takipçisiyim. Forumun haberini açıldığı zaman duydum ama üye olmak şimdiye nasip oldu. Kasmayan bir platform olduğundan gazı alıyorlar ve sınırı aşıyorlar. Tamam "kasma yaeaa" ama trollse troll ciddiyse ciddi yani. Ciddi olarak söylenen bir şeyin altına gelip troll şeyler yazıp da burası kasmayan bir platform denilince daha rahatsız edici oluyor.
çok takmayın hocam bu saatlerde çok troll oluyor normaldir

genelde böyle bir yer değil çok nadir kullanırlar lan gibi kelimeleri
sadece bazı arkadaşlar ankaralı veya behzat ç izledikleri için kullanıyolar ondan sanırım

ÆMRE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
476
İsim
NoOb_GaMeR
birsürü forum var la eğer buna bile takıılyorsan arkadaşların da dediği gibi yerin technopat abi nasılsa buranın ismini doğru yazmak için bile google a yazdım oradan kopyaladım ben orda max 1 saat barınabildim

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
821
İsim
Ahmet Aydın
Ankaralı bir çok arkadaşım oldu çok kafa insanlar ve kral insanlar ama troll olanları da dünyanın en çekilmez insanları oluyor :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

birsürü forum var la eğer buna bile takıılyorsan arkadaşların da dediği gibi yerin technopat abi nasılsa buranın ismini doğru yazmak için bile google a yazdım oradan kopyaladım ben orda max 1 saat barınabildim
Bu technopat düşmanlığının sebebi ne ya ben onu anlamadım.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Ben lanı falan kullanırsam samimiyet amacıyla diyorum. Sevmediğim birine demem (demediğim de sizi sevmediğim anlamına gelmiyor )

dutemo

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ankaralı bir çok arkadaşım oldu çok kafa insanlar ve kral insanlar ama troll olanları da dünyanın en çekilmez insanları oluyor :D

Kuralları düşman olmaya yetiyor.

ÆMRE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
476
İsim
NoOb_GaMeR

ne düşmanlığı sadece yazım imalarına ve noktalama işaretlerine takılıyorlar düşmanlık yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,040
Üyeler
164,604
Son üye
Parlak26
Top Bottom