Windows 10 Aşığıyım
80+ Silver
"+1" yazanlar
Anlamak için 5 kere okudum hala anlamadım kral.klavye den hiç bi bok anlamayıp cherry mx önerip bana af atıp neden gateron dan iyi dedimde knk bu outemu mu değil diyenler outemu cherry den iyi diyince boş yapanlar
bak klavye den hiç bir şey anlamayıp cherry mx brown öneriyor kötü diyom yo bu cherry mx diyo peki enden iyi diyom outemu değil bu diyor bide boş yapanlar var bilmeden konuşanlar.Fotoğrafını CD Projekt Red yapanlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anlamak için 5 kere okudum hala anlamadım kral.
Konu dışı kategorisi "boyum ne kadar uzar, tipim nasıl" gibi konular için yok. Ana kategorilerde olmayan konu başlıklarını açmak için var. Örnek olarak: "nasıl para kazanabilirim" gibi konular açılabilir.Adı üstüne KONU DIŞI diye bir yer var?
O konular orda açılıyor.
NapimArkadaşlar sizde varsa ekleme yapabilirsiniz.
1-Gereksiz mesaj kasanlar: Eskiden benimde yaptığım bir olaydı(rahatsızlık verdiğim biri olduysa affola).Sadece aynen yazıp mesaj kasan gördüm forumda bana saçma geliyor.
2-Troller:Saçma sapan mesaj atan kişilerden pek hoşlandığım söylenilmez.
3-Agresif cevap verenler:Bir ürüne kötü denildiği için direkt o kişiye agresif tavır sergileyen kişilerden hoşlanmıyorum.
4-Konuyla ilgisiz mesaj atanlar:Fare konusunda klavye önerenler(KASTİ OLARAK) örnek verilebilir.
Benim hoşlanmadığım tip insanlar bu kişiler genelde.
Herkese iyi forumlar.
1)Adam 250tl bütçeye 600 tl ürün atanlarArkadaşlar sizde varsa ekleme yapabilirsiniz.
1-Gereksiz mesaj kasanlar: Eskiden benimde yaptığım bir olaydı(rahatsızlık verdiğim biri olduysa affola).Sadece aynen yazıp mesaj kasan gördüm forumda bana saçma geliyor.
2-Troller:Saçma sapan mesaj atan kişilerden pek hoşlandığım söylenilmez.
3-Agresif cevap verenler:Bir ürüne kötü denildiği için direkt o kişiye agresif tavır sergileyen kişilerden hoşlanmıyorum.
4-Konuyla ilgisiz mesaj atanlar:Fare konusunda klavye önerenler(KASTİ OLARAK) örnek verilebilir.
Benim hoşlanmadığım tip insanlar bu kişiler genelde.
Herkese iyi forumlar.
Neden? Vesemir dayı görmesinFotoğrafını CD Projekt Red yapanlar.
Vesemir olduğu için sevmiyom zatenNeden? Vesemir dayı görmesin
Ağlama lenMizah yaparken gerçekleri söylersin, bunu duyunca ağlayan Emydn10 olur gibi....