Forumda ilgili devamı açıklamada

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

SuLLfeaR

80+
Reaksiyon skoru
32
Çoklu Konu, Spam
öncelikle biraz önce ben foruma yardım almak için geldim evet başlığı saçmaca yaptım ama yapmasam gine 1 2 tane yorum gelicek ve hiçbir şey olmıcaktı yani açıkçası forumda işine gelen sorulara cevap veriyorlar bana kalırsa 500 kişi felan aktif oluyor içlerinden illaki birkaçı bu sorunları bilri ama cevap vermiyorlar.

Çünkü internetinizde sorun vardır. Kimse netiniz kötüyse bir şey yapamaz. Üslubunuzu düzeltmenizi tavsiye ederim.

öncelikle biraz önce ben foruma yardım almak için geldim evet başlığı saçmaca yaptım ama yapmasam gine 1 2 tane yorum gelicek ve hiçbir şey olmıcaktı yani açıkçası forumda işine gelen sorulara cevap veriyorlar bana kalırsa 500 kişi felan aktif oluyor içlerinden illaki birkaçı bu sorunları bilri ama cevap vermiyorlar.
Öncelikle kurallara uyman lazım bu gayet doğal bir şey.Uymazsan kapatılır. Konularında bilmiyorsak yazmayız. Bilmediğimiz şeylere cevap vermiyoruz.

Sen cevap ver dostum 1 aydır forumdasın 21 mesajın var sadece

sull.jpg

Sv değeri ayni zamanda işlemciyle bile alakalidir. Yani sadece internetle alakası yok. Fakat bir daha o üslupla konu açarsan ceza alırsın.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,458
Üyeler
190,752
Son üye
emyralways
Geri