Onurkotlutok05
80+ Gold
Ben xenforoyu forumun en yetkilisi sanıyordum (foruma öneri kısmında xenforo destekliyorsa diye giden yorumlar )
Agabreaksiyon ödülleri hiç bitmeyecek herkes alabilecek sanıyordum.
Kimseye böyle tabirler kullanmayın. Siyasi görüşü size göre saçma olabilir ama bu onun kendi düşüncesi.@adidas isimli arkadaşın aslında çok haklı ve koyun olmadığı (!)
Kendisi bana zamanında koyun diyordu hiç bir siyasi görüş belirtmediğim halde.Kimseye böyle tabirler kullanmayın. Siyasi görüşü size göre saçma olabilir ama bu onun kendi düşüncesi.
Forumdaki en popüler kişinin Abdullah Hacıgül olduğunu sanıyordum, kendimle tanışana kadar...
crazyreign’i insan sanıyordumCrazy reign i düzgün yardım sever iyi bir injsan olarak tanıyorudm......
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben de. Hatta ilk keşfettiğimde bayağı sevinmiştim :*)reaksiyon ödülleri hiç bitmeyecek herkes alabilecek sanıyordum.
arkadaş siyaset den başka bir şey yaptığı yokki diğer konulara yardımcı oluyor mu bence olmuyor onun işi gücü buraya gelip siyaset yapması kendisi akp partili olduğu için diğer partileri kötülüyor buraya gelip de diger partileri kotulemez seven var sevmeyen varKimseye böyle tabirler kullanmayın. Siyasi görüşü saçma olabilir ama bu onun kendi düşüncesi.