Şu abi bana fena ders verdi, yoksa devam ederdiyine mi çalkalandı bu konu ya
Boş boş atarlanan insanların olduğu bu konuda tartışmak mümkün olmuyor adam gelmiş boş boş atarlanıyor adam gibi fikrini belirt geçyine mi çalkalandı bu konu ya
dediğim gibi şuan bir şey diyemiyorum sen haklısın diye böyle bir tartışmaya dahil olmak istemiyorumBoş boş atarlanan insanların olduğu bu konuda tartışmak mümkün olmuyor adam gelmiş boş boş atarlanıyor adam gibi fikrini belirt geç
Aynı şeyi düşünüyormuşuz. Arkadaş olsak yaBoş boş atarlanan insanların olduğu bu konuda tartışmak mümkün olmuyor adam gelmiş boş boş atarlanıyor adam gibi fikrini belirt geç
Eyvallah olabilirdediğim gibi şuan bir şey diyemiyorum sen haklısın diye böyle bir tartışmaya dahil olmak istemiyorum
''Sen benim arkadaşım falan değilsin'' gibi atarlı bir cümle kursam ben sana ??? hoşuna gider mi?Aynı şeyi düşünüyormuşuz. Arkadaş olsak ya
Doğru söyleyenin söylediği neden hoşuma gitmesin. Şu an benim için oldukça yabancı bir kişisin, yani şu an arkadaş filan değiliz.Eyvallah olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
''Sen benim arkadaşım falan değilsin'' gibi atarlı bir cümle kursam ben sana ??? hoşuna gider mi?
Tatlıya bağlamaktatlıya mı bağlamaya çalışıyorsun yoksa dalga mı çözemedim
Korsan oyun oynama fikri savunulamaz.Boş boş atarlanan insanların olduğu bu konuda tartışmak mümkün olmuyor adam gelmiş boş boş atarlanıyor adam gibi fikrini belirt geç
Benzer şeyi 10-15 kere yazdım, yorma kendini.Korsan oyun oynama fikri savunulamaz.
Senin paran var, yemek yemek istiyorsun mesela.
Yemeğe para vermeden sahip olamadığın gibi, oyunlara da olmaman gerek.
Bir nevi hırsızlıktır bu. Orada 100-200 kişi çalışıyor. Onlar da ekmek yiyor.
başarabilcek gibi gözükmüyorsun amaDoğru söyleyenin söylediği neden hoşuma gitmesin. Şu an benim için oldukça yabancı bir kişisin, yani şu an arkadaş filan değiliz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tatlıya bağlamak