korsan dahil mi öyleyse 11 toplam, orjinal de çok var ama şuan hepsi yüklü değil. gta 5 fln var yüklü değil ama.kaç oyunun var ki?
KLAİFLAİDLSALDF bence herkesCidden merakımdan soruyorum eğer bunu sormak yasaksa kurallara aykırıysa silebilirim yasaksa kusura bakma merakımdan soruyorum dediğim gibi.
Hayır, Türkler beleşçidir. İyi olmasın, kaliteli olmasın ama beleş ya da olabildiğine ucuz olsun derler hep. Ondan dolayı Türkiye hiçbir zaman büyük oyunlar, teknojiler ya da teknolojik ürünler üretmeyecek çünkü bunlar pahalı olacak ve Türk milleti teknoloji ile ilgili herhangi bir şey hakkında para harcamak istemez.ya belki oyunlar bu kadar pahalı olmasa Türkiye de korsan kullanımı daha az olucak gibi düşünüyorum
afferinHepsi Orijinal Az önce walpaper Engine Aldım![]()
ya en azından dügün oyun oynayan oyuncu kitlesi için ucuz olursa azalabilir.Hayır, Türkler beleşçidir. İyi olmasın, kaliteli olmasın ama beleş ya da olabildiğine ucuz olsun derler hep. Ondan dolayı Türkiye hiçbir zaman büyük oyunlar, teknojiler ya da teknolojik ürünler üretmeyecek çünkü bunlar pahalı olacak ve Türk milleti teknoloji ile ilgili herhangi bir şey hakkında para harcamak istemez.
Bundan dolayı ürettiğimiz teknolojik şeyler her daim orta ya da düşük düzeyde olur. Umarım anlatabilmişimdir.
Burada duyar kasmaya gerek yok kardeşim Allah Allah çok umurlarında olsaydı bir şekilde engellenirdi korsan oyun piyasası.Öyle bir kaide yok. Senin oyun oynama hakkın varsa oyunu yapanın da o parayı alma hakkı var.
Yapımcı yeterince bir çok oyuncudan para kazanıyor o yüzden parası olmayanlar yada vernek istemeyenler kullanabilirEvet herkesin hakkı. Ama korsan oynayanın vermediği o para da yapımcının hakkı.
Öncelikle ben senin kardeşin değilim.Burada duyar kasmaya gerek yok kardeşim Allah Allah çok umurlarında olsaydı bir şekilde engellenirdi korsan oyun piyasası.
ayrıca evet oyun oynamak herkesin hakkı belki ben 300tl bir oyuna vermek istemiyorumdur.
Öncellikle senle kardeş olma meraklısı değilim zaten boş boş atarlanmayı kes.Öncelikle ben senin kardeşin değilim.
Oyun oynamak herkesin hakkı değil. Kim diyor öyle bir şey olduğunu ?
300 TL vermek istemiyorsan o oyunu oynamayacaksın.
Gidip de umursuzca insanların yıllarca uğraştığı oyunu dandirik bir siteden indirmeyeceksin.
Oynamayınca ölmüyorsun merak etme.
Aferin sana. Git hemen torrentten Geta 5 indir o zaman. Gelip burada saçmalama.Öncellikle senle kardeş olma meraklısı değilim zaten boş boş atarlanmayı kes.
ikincisi oyun oynamak bu dünyadaki en basit şey ve sen oyun oynamazsın diyemezsin sen insanların zevklerine karışamazsın
dediğim gibi çok umurlarında olsaydı engellenirdi bu piyasa.
Tamam indiririm sana soracak değilim.Aferin sana. Git hemen torrentten Geta 5 indir o zaman. Gelip burada saçmalama.
Özür dilerim abicim, bir daha yapmam.Tamam indiririm sana soracak değilim.
Bana burada klavye delikanlılığı yapmayı kes.