Neler Yeni

Forumda Koronavirüs Gerçeği

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Merhabalar,

Değerli forum üyeleri; biliyorsunuz "korona" ülkemizde hala can almaya devam ediyor. Bende aramızda virüsü atlatan geçirmekte olan varsa neler yaşadığını anlatsın bizlerde bilinçlenelim. Bu olayı ailenizden akrabalarından tanık olanlar da belirtebilirler.

Bu konuyu açma sebebim; artık insanlar sanki pandemi yok gibi davranıyorlar, "korona" gerçeğini unuttular. Hala maske takmayan var! Ben bile sanki eskiye dönmüşüz gibi hissetmeye başladım. Alıştık sanki ama bu durum tebdir almamızı zorlaştırıyor.

Yaşayanlar veya tanık olanlar tekrardan hepinize geçmiş olsun! Ben yaşamadım şükürler olsun ki, sizlerden dinlemek bu gerçeği bir nebze de olsa anlamamıza yardımcı olacaktır diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,795
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Çok haklısın
Olayı yaşamadıkça ders çıkaramıyoruz [Herkes için demiyorum]
En azından bu durumu yaşayanlardan öğrenelip ders çıkaralım.

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok haklısın
Olayı yaşamadıkça ders çıkaramıyoruz [Herkes için demiyorum]
En azından bu durumu yaşayanlardan öğrenelip ders çıkaralım.
Aynen bende bu şekilde düşünüp konuyu açtım, konu içerisinde tam belirtememiş olabilirim.

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı
Ben korona geçirdim. Ve gerçekten eskiye göre maske ve mesafeme gerçekten çok dikkat ettim. Zira 1.sini atlattık, 2.sini şansa bırakmayalım diye.

Ama yok daha geçen otobüste adam maskesi açık şekilde telefonla konuşuyor ya. Neymiş, bunalıyormuş. E biz sanki keyfiyen takıyoruz maskemizi hava atalım diye. Maskenizi ve mesafenizi koruyun. Ben çok tatile çıktım ve olması muhtemel olan şey oldu.

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
Ben 1 kere yaşadım.İlk başta yoğun bir halsizlik oluşmuştu,aradan 1 gün sonra baş ağrısı ve boğaz ağrısı devreye girdi.O zaman şüphelendim zaten ailemle temas vs etmedim bilerek.Evde maske vs taktılar.Baş ağrısı olduğu günün akşamı 1 kere midemi boşalttım(çıkarttım yani :D).Tabii bunları yaşadıktan sonra gerçekten kendimi berbat hissettiğim için mecbur doktara gitme ihtiyacı duydum ve gittim.Tabii pozitif çıktı.Düzgün anlattıysam ne mutlu.

Not:Bunlar olmadan yaklaşık 1 hafta 10 gün önce dışarı çıkmıştım.Ondan sonra evdeydim.Siz siz olun maskem var bir şey olmaz demeyin.Yani mecbur değilseniz dışarı çıkmayın :)

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben yaşamıştım ailemden biri virüs geçirdi çok şükür atlattı yani anlattığına göre gece uyuyamıyormuş kemikleri sızlıyormuş sürekli bir baş ağrısı öksürük 10 günü çok zor atlattı ve hastalığıda hafif atlattı bu arada
Geçmiş olsun! Hafif olmasına rağmen bu şekilde... 😔

majorw0w

80+ Silver
Ben veteriner hekimim mecbur hayvanlara asi yaparken köylü ile yakın temas halindeyiz oradan kaptığımı düşünüyorum. Kuruma geldiğimde boyun ağrılarım başladı gaflet ya aklıma Corona gelmedi. Bana eve gitmemi test yaptırmamı söylediler pozitif çıktım. Öncelikle tat ve koku kaybim gitti yemek yerken sanki saman yiyordum kolonyayi kokluyorum koku gelmiyor çok kötü idi Allah kimsenin başına vermesin.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Merhabalar,

Değerli forum üyeleri; biliyorsunuz "korona" ülkemizde hala can almaya devam ediyor. Bende aramızda virüsü atlatan geçirmekte olan varsa neler yaşadığını anlatsın bizlerde bilinçlenelim. Bu olayı ailenizden akrabalarından tanık olanlar da belirtebilirler.

Bu konuyu açma sebebim; artık insanlar sanki pandemi yok gibi davranıyorlar, "korona" gerçeğini unuttular. Hala maske takmayan var! Ben bile sanki eskiye dönmüşüz gibi hissetmeye başladım. Alıştık sanki ama bu durum tebdir almamızı zorlaştırıyor.

Yaşayanlar veya tanık olanlar tekrardan hepinize geçmiş olsun! Ben yaşamadım şükürler olsun ki, sizlerden dinlemek bu gerçeği bir nebze de olsa anlamamıza yardımcı olacaktır diye düşünüyorum.
Virüs olan akrabalarım eklem ağrıları olduğunu , bel ağrısı, halsizlik ve tat
alamama gibi şeyler söylüyor

Edit : hafif atlattılar çok şükür daha atlatmayanlarda var birde gözlerinde ağrı olduğunu söylemişlerdi

Eren58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Eren Demirci
Ben yaşamıştım ailemden biri virüs geçirdi çok şükür atlattı yani anlattığına göre gece uyuyamıyormuş kemikleri sızlıyormuş sürekli bir baş ağrısı öksürük 10 günü çok zor atlattı ve hastalığıda hafif atlattı bu arada
Benimde annem olmuştu 14 gün ev karantinası oldu Onunda kemikleri ağrıyodu arada bi baş ağrısı birde sürekli halsizlik o kadar

I Auditore I

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,218
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar,
Ben kasım ayının ilk 14 günü geçirmiştim. İlk günlerde halsizlik vardı ve tat ve koku alamama ama ilerleyen günler normal geçti. Market vb. sorunlar oluyordu ama bi şekilde halletmiştik bana babamdan geçti onada iş yerinden geçmişti büyük ihtimal. Gençler için sorun değilde daha çok yaşlılar için sorun o yüzden dikkat etmeliyiz. Ben aylarca hiç dışarıya çıkmadım ama banada bulaştı işte. Soru varsa cevaplayabilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,082
Üyeler
163,771
Son üye
İbrahim kz
Top Bottom