Yakup.
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 10
Neden hocam?Bu rehberi açtığım için utanıyorum bence kaydetmeyin
Neden hocam?Bu rehberi açtığım için utanıyorum bence kaydetmeyin
f/p deyince insanlar ucuz bir şey bekliyor ama fiyat performans yani fiyatına göre iyi olması gerek normalde glorius model o gayet de f/p bir ürün bence deBir kişi mouse konusunda F/P olsun diyip bütçe belirtmiyor örnek olarak sinirim bozuluyor.Glorius model o f/p sayılabilecek bir mouse ama pahallı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Var hocam var emin olun ki var.
EvetSon cümlede koptum resmen.Açılmıştır diye düşündüm ama açılmamış kendimi bu zorluğa hazırladım kılıcımı biledim atıma atladım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çoklu anlamına gelen multi'den bahsediyoruz değil mi?
Biz ki forum-u donanım arşivi,emir-i forumuz biz ki forumların en kadimi ve en ulusu forumların başbuğuyuz.Ya Allah Bismillahh. Sen yürü arkanda yüzlerce türk genci yürüsün yiğidimm.
Ucuz ayrıdır F/P ayrı zaten insanlar bunu ayırt edemiyor.f/p deyince insanlar ucuz bir şey bekliyor ama fiyat performans yani fiyatına göre iyi olması gerek normalde glorius model o gayet de f/p bir ürün bence de
Forum kültürünü bilmeyen insanlar için yararlı olabilir ama bilenler de bu tabirleri bilmiyor.Bilenler utanmalı bilmeyenlerin bu konuya bakacağını düşünmüyorum zaten.Neden hocam?
Ekledim hocam.
Onu da hemen eklerim teşekkürler hatırlattığın için.Bi de oc var.
Bazen canıma tak ediyordu artık F/P yazıp bütçe vermeyenlere atacağım(kasti yapanlara)Yemin ediyorum 40 yıl düşünsem böyle bi konu açmak aklıma gelmezdi
Bu arada aslında faydalı olmuş geçen birine h.o. demiştim bana küfürmü ediyon demişti sjsjsjsjjsjsjsjsjsjsjsjs
Forumda bilmeyen çok var hocam.H.O: Hayırlı olsun demektir.
G.O: Geçmiş olsun demektir.
Bunlar forum için değil normal hayatta da kullanılıyor
Ama yapmıyorlar hocam yapsalardı bu konuyu açmazdım zaten.Bende konu israfı olduğu kanaatindeyim ama bazen böyle konuları açasım geliyor.internete yazıp bulabilirler konu israfı
bilmeyen insanalara internete yazıp bulabilirsin de bu kadarAma yapmıyorlar hocam yapsalardı bu konuyu açmazdım zaten.Bende konu israfı olduğu kanaatindeyim ama bazen böyle konuları açasım geliyor.
Eğer ki gereksiz bulduysanız rapor edebilirsiniz ki zaten bunu konunun başında belirttim.Bunu kötü anlamda demiyorum sizin şahsi fikriniz bu konunun açılmaması gerektiği yönünde saygı duyarım.bilmeyen insanalara internete yazıp bulabilirsin de bu kadar
APU Ryzen'de dahili grafik birimi bulunan işlemcilere denir. Intel'de iGPU denir.APU(Dahili grafik birimi): İşlemci'nin kendi içinde varsa grafik birimidir.