Windows 10 Aşığıyım
80+ Silver
Aynen öyle 2 uyarım olmasına rağmen kaybediyorumUyarı konusunda çoğu kişi sınıfta kalıyor.
(ikiside uygunsuz dil)
Aynen öyle 2 uyarım olmasına rağmen kaybediyorumUyarı konusunda çoğu kişi sınıfta kalıyor.
yaş konusunda daUyarı konusunda çoğu kişi sınıfta kalıyor.
Witcher 3 Ve CyberPunk Seven Herhangi Biri.Cevaplarınızı alalım. Siz olsanız Hangi Üyeyi Moderatör yapardınız ve Neden? Önemli Not: Kendinizi seçmeyin ayrıca.
@Mehmet Yılmaz Bu konu Herhangibi bir Forum Kuralını ihlal etmiyor. Fakat böyle bi' konunun açılmasını istemiyorsanız Bana bildirip Konuyu kitleyebilir/Silebilirsiniz.
İyi forumlar.
@RevDeisDouCevaplarınızı alalım. Siz olsanız Hangi Üyeyi Moderatör yapardınız ve Neden? Önemli Not: Kendinizi seçmeyin ayrıca.
@Mehmet Yılmaz Bu konu Herhangibi bir Forum Kuralını ihlal etmiyor. Fakat böyle bi' konunun açılmasını istemiyorsanız Bana bildirip Konuyu kitleyebilir/Silebilirsiniz.
İyi forumlar.
Ban yemediysen mod olabilirsin 3 uyarı ve fazlası modluğu engelliyor.Aynen öyle 2 uyarım olmasına rağmen kaybediyorum
(ikiside uygunsuz dil)
1 Kez ban yedim 2 Uyarım 3 Uyarı puanım var.Ban yemediysen mod olabilirsin 3 uyarı ve fazlası modluğu engelliyor.
1 Kez ban yedim 2 Uyarım 3 Uyarı puanım var.
Uyarı: SebepUyarı puanıyla uyarı arasındaki fark ne ki