Bazı uyarılar süreli oluyor, süresi bitince uyarı puanı olarak sayılmıyor.Uyarı puanıyla uyarı arasındaki fark ne ki
Bazı uyarılar süreli oluyor, süresi bitince uyarı puanı olarak sayılmıyor.Uyarı puanıyla uyarı arasındaki fark ne ki
Bir mesaj yazarsın uyarılık bir durumdur ve uyarı alırsın. Uyarının puanlarını modlar belirler. Bir mesajdan 1 uyarı puanı da alabilirsin 20'de. 12 uyarı puanında otomatik banlanırsın. Yani uyarılara girdiğinizde 6/3 vs. yazıyorsa 3 uyarı alıp 6 uyarı puanu aldığınızı gösterir.Uyarı puanıyla uyarı arasındaki fark ne ki
moderatör olursam ampulleri tek tek banlatcam
@AstroscottAramızdan adam akıllı bir mod adayı çıkmadı![]()
Teşekkürler.Bir mesaj yazarsın uyarılık bir durumdur ve uyarı alırsın. Uyarının puanlarını modlar belirler. Bir mesajdan 1 uyarı puanı da alabilirsin 20'de. 12 uyarı puanında otomatik banlanırsın. Yani uyarılara girdiğinizde 6/3 vs. yazıyorsa 3 uyarı alıp 6 uyarı puanu aldığınızı gösterir.
U-Usta o forumu bıraktı sanırım
Muhtemelen ben olmam. Daha iyi üyeler vardır illaki. Ben ''Mod yap beni!!!'' diye takılmıyorum forumda. Forumda iyi bi' Modluk yapacak herkesten memnun kalırım ben.@06ankaralı nın mod olmasını gerçekten istiyorum.