Forumda rütbelilerin kayırılması

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Sırf arkadaşı diye reaksiyon vermesi haksız kasmaya girmiyor mu? Hocam.
Eğer @crazyreign gibi 20 K reaksiyon kasmış olsa ve tamamı "arkadaş" aracılığı ile boş reaksiyon olsa haklısın.
Ama kimin ne mesaj yazdığı, ne reaksiyon kastığı görünüyor zaten.
Ayrıca, reaksiyonlara boş boş anlam yüklüyorsunuz.
Yani benim reaksiyon ha 7000 olmuş, ha 70000.
Ne anlamı var ki?

Forumda gördüğüm kadarıyla rütbeli üyeler kayırılıyor. Örnek verecek olursak rütbesi düşük bir üye rütbeliden önce bir şey yazıyor aynı şeyi rütbeli ondan sonra yazıyor ama reaksiyonu o alıyor elbette kimse kimseye reaksiyon vermek zorunda değil bunda okeyim ama rütbeli sırf o reaksiyonu rütbesi yüksek olduğu için alıyor rütbesi düşük biri daha iyi yardımda bulunsa da reaksiyonu o alıyor sırf rütbesi yüksek diye tekrar altını çiziyorum kimse kimseye reaksiyon vermek zorunda değil. Ama o üye sırf rütbesi yüksek olduğu için o reaksiyonu alıyor elbette hakeden üyelerde var forumda ona lafım yok ama ''bazı üyeler'' sırf rütbesi yüksek diye reaksiyon alıyor hakettiği için değil.
İnsanlara yardım etmektense seni daha çok reaksiyon çekiyor sanırım haksız mıyım ? (Haksızsam düzelt.)

Bu arada bazı insanlar geçmişte yardımcı olduğu için seviliyor ve o yüzden görüldüğü zaman +1 alıyor direk.

Forumda gördüğüm kadarıyla rütbeli üyeler kayırılıyor. Örnek verecek olursak rütbesi düşük bir üye rütbeliden önce bir şey yazıyor aynı şeyi rütbeli ondan sonra yazıyor ama reaksiyonu o alıyor elbette kimse kimseye reaksiyon vermek zorunda değil bunda okeyim ama rütbeli sırf o reaksiyonu rütbesi yüksek olduğu için alıyor rütbesi düşük biri daha iyi yardımda bulunsa da reaksiyonu o alıyor sırf rütbesi yüksek diye tekrar altını çiziyorum kimse kimseye reaksiyon vermek zorunda değil. Ama o üye sırf rütbesi yüksek olduğu için o reaksiyonu alıyor elbette hakeden üyelerde var forumda ona lafım yok ama ''bazı üyeler'' sırf rütbesi yüksek diye reaksiyon alıyor hakettiği için değil.

Doğru.

Anasına satayım 16 reaksiyon
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende 3500 reaksiyon var ama 5k mesaj sayesinde gold oldum dostum yani reaksiyon HİÇBİR ŞEY

Eğer @crazyreign gibi 20 K reaksiyon kasmış olsa ve tamamı "arkadaş" aracılığı ile boş reaksiyon olsa haklısın.
Ama kimin ne mesaj yazdığı, ne reaksiyon kastığı görünüyor zaten.
Ayrıca, reaksiyonlara boş boş anlam yüklüyorsunuz.
Yani benim reaksiyon ha 7000 olmuş, ha 70000.
Ne anlamı var ki?
Bu kişiden kişiye değişir. Size şahsi düşüncemi anlatayım reaksiyon konusunda şahsen ben şu an için reaksiyon hediyesi vs. istemiyorum. Aldığım reaksiyon bana hiç bir şey katmıyor evet ama en azından bu üyeye yardımcı olabilmişim,faydam dokunmuş yada güldürebilmişim diyebiliyorum bu bana mutluluk veriyor elbette reaksiyonların hiç bir değeri yok o konuda katılıyorum.

O kadar takmayın, siz atarsanız size de atarlar.
Benim reaksiyonum mesajımdan az diyenler.
Genelde başkalarına reaksiyon atmayan kişiler.
Etme bulma dünyası, klasik insanoğlu.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,952
Üyeler
184,087
Son üye
BatuhanTmrr