Neler Yeni

Forumda rütbelilerin kayırılması

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Trieetz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Trieetz
Eyvallah. Reaksiyon ile ödüller var, İnşallah giriş seviyesi ödülünü alacağım :D.
Alacağım da, bu forumdaki çoğu kişi beni bilgili olarak görüyor, ama ben bilgili olarak görmüyorum kendimi, bunun çözümü de yok.
Keşke böyle bi' ansiklopedi olsa böyle kafam kadar, hatta 3-5 katı, ben onu okuyacağım böyle bilgiler kafama girecek, ben bunu istiyorum.
Mesela en basitinden senin açtığın mavi ekran analiz konusuna baktım, bilmediğim şeyler vardı mesela.
Bu bilgileri ben niye öğrenemiyorum işte, size nereden geliyor o bilgiler :D:
Technopat arkadaşlar statiğim var technopat orada öğrendim çoğunu. Technopat üzerinde istatisklerim ve etkinliğim çok. En çok orada aktif oluyorum.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Technopat arkadaşlar statiğim var technopat orada öğrendim çoğunu. Technopat üzerinde istatisklerim ve etkinliğim çok. En çok orada aktif oluyorum.
Ben de takılıyorum orada, oraya bakınca bu foruma oranla çoook ama çok daha bilgili olanlar var, da o bilgili olanlar nereden öğrendiler bu bilgileri.
Bunun kaynağına ulaşamadığım için üzülüyorum ben, harbiden kötü hissediyorum bilgili biri gibi hissetmediğim için.

Trieetz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Trieetz
Ben de takılıyorum orada, oraya bakınca bu foruma oranla çoook ama çok daha bilgili olanlar var, da o bilgili olanlar nereden öğrendiler bu bilgileri.
Bunun kaynağına ulaşamadığım için üzülüyorum ben, harbiden kötü hissediyorum bilgili biri gibi hissetmediğim için.
Ben orada aldığım bilgileri burada rehber olarak paylaşacağım üzülmeyin. Bir iki bilgi alıp alıp sizde daha iyi şeyler yapabilirsiniz. Bende bilmiyordum yavaş yavaş öğrendim arkadaşların yardımı ile. Burada da aktif olmaya karar verdim.
Bu arada Technopat hesabım.

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,256
İsim
Fatih
Forumda gördüğüm kadarıyla rütbeli üyeler kayırılıyor. Örnek verecek olursak rütbesi düşük bir üye rütbeliden önce bir şey yazıyor aynı şeyi rütbeli ondan sonra yazıyor ama reaksiyonu o alıyor elbette kimse kimseye reaksiyon vermek zorunda değil bunda okeyim ama rütbeli sırf o reaksiyonu rütbesi yüksek olduğu için alıyor rütbesi düşük biri daha iyi yardımda bulunsa da reaksiyonu o alıyor sırf rütbesi yüksek diye tekrar altını çiziyorum kimse kimseye reaksiyon vermek zorunda değil. Ama o üye sırf rütbesi yüksek olduğu için o reaksiyonu alıyor elbette hakeden üyelerde var forumda ona lafım yok ama ''bazı üyeler'' sırf rütbesi yüksek diye reaksiyon alıyor hakettiği için değil.
bence reaksiyonu çok olanlar hak ettiği için rütbeleri fazla. Burda 80+ Gold ve üstü olanların en azından benim bildiğim kadarıyla hepsi bilgili ve HAKEDİYORLAR @RevDeisDou @keremcnsz24 @crazyreign @Barış Yalçın @Fiery @Yasin Çelik gibi gibi. Daha nicesi var fakat şu saydıklarımın hepsi hak ediyorlar. Ben bile hala hak ettiğimi tam olarak düşünmüyorum

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Ben orada aldığım bilgileri burada rehber olarak paylaşacağım üzülmeyin. Bir iki bilgi alıp alıp sizde daha iyi şeyler yapabilirsiniz. Bende bilmiyordum yavaş yavaş öğrendim arkadaşların yardımı ile. Burada da aktif olmaya karar verdim.
Bu arada Technopat hesabım.

Eyvallah, cidden çok ama çok iyi olur, hatta bu rehberleri yaptığında bana özelden mesaj atarsan çok sevinirim.
Bu arada profilin kapalı, açık olsa takip edecektim :D.

Trieetz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Trieetz
bence reaksiyonu çok olanlar hak ettiği için rütbeleri fazla. Burda 80+ Gold ve üstü olanların en azından benim bildiğim kadarıyla hepsi bilgili ve HAKEDİYORLAR @RevDeisDou @keremcnsz24 @crazyreign @Barış Yalçın @Fiery @Yasin Çelik gibi gibi. Daha nicesi var fakat şu saydıklarımın hepsi hak ediyorlar. Ben bile hala hak ettiğimi tam olarak düşünmüyorum
Çok saygılı ve samimi bir konuşma yaptığınız için bence siz de platinium hak ediyorsunuz.

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,256
İsim
Fatih
Çok saygılı ve samimi bir konuşma yaptığınız için bence siz de platinium hak ediyorsunuz.
Estağfurullah sağolasınız. Fakat yinede ben saydıklarım kişiler kadar bilgili değilim. Burda konulara cevap vererek yada cevapları okuyarak çok şey öğreniyorum. Ayrıca bu iltifatınız dolayısı ile size teşekkür ederim

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
İlk cümle yanlış anlatım içeriyor. Sanki kayırma yapan yönetimmiş gibi görünüyor.
Teorine gelirsek;
İnsanlar genelde tanıdıkları-arkadaşları veya daha önceden yardım aldıkları kişilere reaksiyon veriyor.
Özel bir anlam veya haksız kasma vs. gibi düşünceleriniz olmasın.
Konuyu biraz hortlatıyorum ama. @xKaanCKx'in perma yemesi gerekirken yememesi buna bir örnek değil mi?

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Konuyu biraz hortlatıyorum ama. @xKaanCKx'in perma yemesi gerekirken yememesi buna bir örnek değil mi?
Kendi adıma cevap vermem gerekirse "Hayır" derdim.
Çünkü alıntıladığın mesajı yazan benim.
Bu mesajı yazdığım zamanlarda site yönetim kadrosunda "Gönüllü Super Moderator" olarak görev yapıyordum.
Görevde olduğum süre boyunca yukarıda yazdığım gibi, rütbe ayırmadan adil bir şekilde gerekeni yaptım.
Bahsettiğin üyeyi de görevde olduğum sırada mesaj sayısı veya rütbesine bakmadan, yaptığı hatalardan dolayı perma banladım.
Kendisi bugüne kadar sayısını bilmediğim kadar çok uzaklaştırma almış birisi.
Ayrıca bu banlar haricinde aktif olarak 23 uyarı puanı bulunmakta.

Kendisine perma ban cezası vermeden önce söz hakkı tanımıştım ve şu cevapları almıştım;
Screenshot_36 (2).png
qq11.png

Screenshot_38 (2).png
qq111.png

Son yazdığı mesajdan sonra da kendisini perma olarak banlamıştım.

Yani alıntıladığın mesajda olduğu gibi;
- Tamamen adil bir şekilde, rütbe-yaş-mesaj sayısı-reaksiyon vb. şeylere bakmadan, sadece yaptıkları eylemleri esas alarak görevimi yaptım.

Benim attığım perma ban, daha sonra yönetim tarafından Şubat 2021 olarak değiştirildi.
Ben buna hem konu içerisinde açık şekilde, hem de Discord üzerinden özel mesaj ile itiraz ettim ama geri dönüş alamadım.
Daha sonra üyenin Şubat 2021 olan ceza süresi Ekim 2021 yapıldı. Ben buna da bir çok kez itiraz ettim.

Görevi bıraktıktan sonra da bu konudaki ısrarımı sürdürdüm, aşağıdaki linkten görebilirsiniz;
Screenshot_77.png

Konusu açılmışken de itirazımı tekrardan yeniliyorum.
Görevde olduğum zaman Kaan'ı perma banlamıştım ve bunun doğru karar olduğu konusunda ısrarcıyım.
Herkese iyi ve adil forumlar dilerim.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Bun kişinin ben olduğunu düşünmüyorum :D

Arthur Morgan

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Yalnız değilsin

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Kendi adıma cevap vermem gerekirse "Hayır" derdim.
Çünkü alıntıladığın mesajı yazan benim.
Bu mesajı yazdığım zamanlarda site yönetim kadrosunda "Gönüllü Super Moderator" olarak görev yapıyordum.
Görevde olduğum süre boyunca yukarıda yazdığım gibi, rütbe ayırmadan adil bir şekilde gerekeni yaptım.
Bahsettiğin üyeyi de görevde olduğum sırada mesaj sayısı veya rütbesine bakmadan, yaptığı hatalardan dolayı perma banladım.
Kendisi bugüne kadar sayısını bilmediğim kadar çok uzaklaştırma almış birisi.
Ayrıca bu banlar haricinde aktif olarak 23 uyarı puanı bulunmakta.

Kendisine perma ban cezası vermeden önce söz hakkı tanımıştım ve şu cevapları almıştım;
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Son yazdığı mesajdan sonra da kendisini perma olarak banlamıştım.

Yani alıntıladığın mesajda olduğu gibi;
- Tamamen adil bir şekilde, rütbe-yaş-mesaj sayısı-reaksiyon vb. şeylere bakmadan, sadece yaptıkları eylemleri esas alarak görevimi yaptım.

Benim attığım perma ban, daha sonra yönetim tarafından Şubat 2021 olarak değiştirildi.
Ben buna hem konu içerisinde açık şekilde, hem de Discord üzerinden özel mesaj ile itiraz ettim ama geri dönüş alamadım.
Daha sonra üyenin Şubat 2021 olan ceza süresi Ekim 2021 yapıldı. Ben buna da bir çok kez itiraz ettim.

Görevi bıraktıktan sonra da bu konudaki ısrarımı sürdürdüm, aşağıdaki linkten görebilirsiniz;
Alıntıyı görüntüle

Konusu açılmışken de itirazımı tekrardan yeniliyorum.
Görevde olduğum zaman Kaan'ı perma banlamıştım ve bunun doğru karar olduğu konusunda ısrarcıyım.
Herkese iyi ve adil forumlar dilerim.
Ben de senin gibi Kaan'ın perma ban yemesinden yanayım.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,007
Üyeler
161,183
Son üye
mordz
Top Bottom