Neler Yeni

Forumda rütbelilerin kayırılması

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,555
İsim
Samet Kaya

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Ayrıca diğer üyeler için "yalaka" vb. sözler söylemeniz hoş olmuyor.
Ki yalakalık yapsa bile ne elde edecek? O da ayrı bir nokta.

Fr4nk1e

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,592
İsim
Mehmet Ali

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,751
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Forumda gördüğüm kadarıyla rütbeli üyeler kayırılıyor. Örnek verecek olursak rütbesi düşük bir üye rütbeliden önce bir şey yazıyor aynı şeyi rütbeli ondan sonra yazıyor ama reaksiyonu o alıyor elbette kimse kimseye reaksiyon vermek zorunda değil bunda okeyim ama rütbeli sırf o reaksiyonu rütbesi yüksek olduğu için alıyor rütbesi düşük biri daha iyi yardımda bulunsa da reaksiyonu o alıyor sırf rütbesi yüksek diye tekrar altını çiziyorum kimse kimseye reaksiyon vermek zorunda değil. Ama o üye sırf rütbesi yüksek olduğu için o reaksiyonu alıyor elbette hakeden üyelerde var forumda ona lafım yok ama ''bazı üyeler'' sırf rütbesi yüksek diye reaksiyon alıyor hakettiği için değil.
öyle haklısınki

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
İlk cümle yanlış anlatım içeriyor. Sanki kayırma yapan yönetimmiş gibi görünüyor.
Teorine gelirsek;
İnsanlar genelde tanıdıkları-arkadaşları veya daha önceden yardım aldıkları kişilere reaksiyon veriyor.
Özel bir anlam veya haksız kasma vs. gibi düşünceleriniz olmasın.
Sırf arkadaşı diye reaksiyon vermesi haksız kasmaya girmiyor mu? Hocam.

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,180
İsim
Jarvis-M
Forumda gördüğüm kadarıyla rütbeli üyeler kayırılıyor. Örnek verecek olursak rütbesi düşük bir üye rütbeliden önce bir şey yazıyor aynı şeyi rütbeli ondan sonra yazıyor ama reaksiyonu o alıyor elbette kimse kimseye reaksiyon vermek zorunda değil bunda okeyim ama rütbeli sırf o reaksiyonu rütbesi yüksek olduğu için alıyor rütbesi düşük biri daha iyi yardımda bulunsa da reaksiyonu o alıyor sırf rütbesi yüksek diye tekrar altını çiziyorum kimse kimseye reaksiyon vermek zorunda değil. Ama o üye sırf rütbesi yüksek olduğu için o reaksiyonu alıyor elbette hakeden üyelerde var forumda ona lafım yok ama ''bazı üyeler'' sırf rütbesi yüksek diye reaksiyon alıyor hakettiği için değil.

mesaj kas sende ol dediğin kime enginemi

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,952
Üyeler
159,074
Son üye
ck95