Forumda rütbelilerin kayırılması

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Ayrıca diğer üyeler için "yalaka" vb. sözler söylemeniz hoş olmuyor.
Ki yalakalık yapsa bile ne elde edecek? O da ayrı bir nokta.

Forumda gördüğüm kadarıyla rütbeli üyeler kayırılıyor. Örnek verecek olursak rütbesi düşük bir üye rütbeliden önce bir şey yazıyor aynı şeyi rütbeli ondan sonra yazıyor ama reaksiyonu o alıyor elbette kimse kimseye reaksiyon vermek zorunda değil bunda okeyim ama rütbeli sırf o reaksiyonu rütbesi yüksek olduğu için alıyor rütbesi düşük biri daha iyi yardımda bulunsa da reaksiyonu o alıyor sırf rütbesi yüksek diye tekrar altını çiziyorum kimse kimseye reaksiyon vermek zorunda değil. Ama o üye sırf rütbesi yüksek olduğu için o reaksiyonu alıyor elbette hakeden üyelerde var forumda ona lafım yok ama ''bazı üyeler'' sırf rütbesi yüksek diye reaksiyon alıyor hakettiği için değil.
öyle haklısınki

İlk cümle yanlış anlatım içeriyor. Sanki kayırma yapan yönetimmiş gibi görünüyor.
Teorine gelirsek;
İnsanlar genelde tanıdıkları-arkadaşları veya daha önceden yardım aldıkları kişilere reaksiyon veriyor.
Özel bir anlam veya haksız kasma vs. gibi düşünceleriniz olmasın.
Sırf arkadaşı diye reaksiyon vermesi haksız kasmaya girmiyor mu? Hocam.

Forumda gördüğüm kadarıyla rütbeli üyeler kayırılıyor. Örnek verecek olursak rütbesi düşük bir üye rütbeliden önce bir şey yazıyor aynı şeyi rütbeli ondan sonra yazıyor ama reaksiyonu o alıyor elbette kimse kimseye reaksiyon vermek zorunda değil bunda okeyim ama rütbeli sırf o reaksiyonu rütbesi yüksek olduğu için alıyor rütbesi düşük biri daha iyi yardımda bulunsa da reaksiyonu o alıyor sırf rütbesi yüksek diye tekrar altını çiziyorum kimse kimseye reaksiyon vermek zorunda değil. Ama o üye sırf rütbesi yüksek olduğu için o reaksiyonu alıyor elbette hakeden üyelerde var forumda ona lafım yok ama ''bazı üyeler'' sırf rütbesi yüksek diye reaksiyon alıyor hakettiği için değil.

mesaj kas sende ol dediğin kime enginemi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,849
Üyeler
184,062
Son üye
sonsuz42