crazyboy40
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 4,756
e aqa bana bahanen ney hadi onu anladım ulan ben rea. kingim lasen millete like atmıyorsun onlarda sana atmıyor xD
e aqa bana bahanen ney hadi onu anladım ulan ben rea. kingim lasen millete like atmıyorsun onlarda sana atmıyor xD
Yalakalık derken @crazyreign abinin kaç kişiye yardım ettiğini kendim gördüm bence insanlar rütbeden değil ettiği yardımdan dolayı reaksiyon veriyor.@crazyreign abc yazsa 3-4 beğeni geliyor forumda yalaka çok maalesef :/
Valla geliyormuş"abc".
öyle haklısınkiForumda gördüğüm kadarıyla rütbeli üyeler kayırılıyor. Örnek verecek olursak rütbesi düşük bir üye rütbeliden önce bir şey yazıyor aynı şeyi rütbeli ondan sonra yazıyor ama reaksiyonu o alıyor elbette kimse kimseye reaksiyon vermek zorunda değil bunda okeyim ama rütbeli sırf o reaksiyonu rütbesi yüksek olduğu için alıyor rütbesi düşük biri daha iyi yardımda bulunsa da reaksiyonu o alıyor sırf rütbesi yüksek diye tekrar altını çiziyorum kimse kimseye reaksiyon vermek zorunda değil. Ama o üye sırf rütbesi yüksek olduğu için o reaksiyonu alıyor elbette hakeden üyelerde var forumda ona lafım yok ama ''bazı üyeler'' sırf rütbesi yüksek diye reaksiyon alıyor hakettiği için değil.
Hemen atıyorum kral yerimi ayırtırsan sevinirim. (!)benim 9300 mesajım var. like atın bakayım (!)
sen mesaj yazmıyorsun doğru dürüste aqa bana bahanen ney hadi onu anladım ulan ben rea. kingim la
Sırf arkadaşı diye reaksiyon vermesi haksız kasmaya girmiyor mu? Hocam.İlk cümle yanlış anlatım içeriyor. Sanki kayırma yapan yönetimmiş gibi görünüyor.
Teorine gelirsek;
İnsanlar genelde tanıdıkları-arkadaşları veya daha önceden yardım aldıkları kişilere reaksiyon veriyor.
Özel bir anlam veya haksız kasma vs. gibi düşünceleriniz olmasın.
Forumda gördüğüm kadarıyla rütbeli üyeler kayırılıyor. Örnek verecek olursak rütbesi düşük bir üye rütbeliden önce bir şey yazıyor aynı şeyi rütbeli ondan sonra yazıyor ama reaksiyonu o alıyor elbette kimse kimseye reaksiyon vermek zorunda değil bunda okeyim ama rütbeli sırf o reaksiyonu rütbesi yüksek olduğu için alıyor rütbesi düşük biri daha iyi yardımda bulunsa da reaksiyonu o alıyor sırf rütbesi yüksek diye tekrar altını çiziyorum kimse kimseye reaksiyon vermek zorunda değil. Ama o üye sırf rütbesi yüksek olduğu için o reaksiyonu alıyor elbette hakeden üyelerde var forumda ona lafım yok ama ''bazı üyeler'' sırf rütbesi yüksek diye reaksiyon alıyor hakettiği için değil.
sana yaramamışYa ben goldken daha fazla tanınmıyomuydum?
Ben seni goldken daha fazla görmüştüm ya da daha fazla dikkatimi çekti bilmiyorum.Ya ben goldken daha fazla tanınmıyomuydum?
engin değil eren.mesaj kas sende ol dediğin kime enginemi