Forumda siber güvenlik ile alakalı dosya paylaşmak yasak mıdır?

TeoHan

80+
Reaksiyon skoru
157
Forum'da siber güvenlik ile alakalı dosya paylaşmak yasak mıdır. Siber güvenlik ile alakalı program, dosya, web site, kodlar, video, resim paylaşmak. Siber güvenlik eğitimi yasak mı ? Ona göre konu açıcam.

Son düzenleme:
Lütfen kullandığın yazım kurallarına dikkat et! Ayrıca CapsLock ile yazmanın bir anlamı yok. Adam gibi yanıt almak istiyorsan moderatörlere başvurabilirsin.

Tamam reis kızma? :cry::cry:

Lütfen kullandığın yazım kurallarına dikkat et! Ayrıca CapsLock ile yazmanın bir anlamı yok. Adam gibi yanıt almak istiyorsan moderatörlere başvurabilirsin.
başlık büyük harflerle yazılınca yazım yanlışı olmuyor bay tdk sever kardeşim

başlık büyük harflerle yazılınca yazım yanlışı olmuyor bay tdk sever kardeşim
Ya kardeşim sende bir sıkıntı mı var? Konu başlığına dememişim ki onu; konu içeriğinde '' yasakmıdır'' gibi yazdığı kelimeler için söyledim.

Ya kardeşim sende bir sıkıntı mı var? Konu başlığına dememişim ki onu; konu içeriğinde '' yasakmıdır'' gibi yazdığı kelimeler için söyledim.
ok. konu içeriğindeki yazım yanlışını yazar mısın?

Çocuğa burada ana bacı sövmek için bunu belirtmedim. Forumda daha önce böyle hataları aşağılayan bireyler oldu. Mahçup olma gibi bir durum olmasın diye düzgünce belirttim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ok. konu içeriğindeki yazım yanlışını yazar mısın?
Kör değilsen tırnak içinde yazdığımı görürsün!

Çocuğa burada ana bacı sövmek için bunu belirtmedim. Forumda daha önce böyle hataları aşağılayan bireyler oldu. Mahçup olma gibi bir durum olmasın diye düzgünce belirttim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kör değilsen tırnak içinde yazdığımı görürsün!
tırnak içerisinde yazdığında caps lock açıp yapılan bir hata var mı peki?

tırnak içerisinde yazdığında caps lock açıp yapılan bir hata var mı peki?
Bak bebeğe anlatır gibi anlatayım. CapsLock açtı diye eleştirdiğim kısım başlık. Dil bilgisine uymadı diye eleştirdiğim kısım ise konu içeriği. İlkokulda aldığın Türkçe dersine yazık...

Gerginliğe bu kadar gerek yok bence :c

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,733
Üyeler
183,883
Son üye
Mu1Raid1
Geri