Nowacs Sakın Almayın! Virüslü-Panelci

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Ücretsiz bir programı para ile satmasından karakteri belli oluyor zaten.

bedava peynir fare kapanında olur dostum o konu ayrı da bu uygulamamın olayı zaten konfor ve kesintisiz oyun sunması. "ücretsiz" "ücretli" olayı değil, o ücretsiz dediğin programın nasıl çalıştığını biliyor musun ? hayır. yt'den izleyip 2 foruma bakmakla bu işler çözülmez.

Dostum bu zaten Githup kullanıcıları için resmen tuzak tüm hesapalarım çalındı 2 faktörlü kimlik dogrulamam olmasına rağmen geri aldım ama uşraştırdı..

Dostum bu zaten Githup kullanıcıları için resmen tuzak tüm hesapalarım çalındı 2 faktörlü kimlik dogrulamam olmasına rağmen geri aldım ama uşraştırdı..
Bakın, en büyük örnek burada. Bu "free/ücretsiz" dediğiniz olaylar ile karşılaşılan mağdur biri. NowacS uygulamasında şu an ban yiyen, hesapları çalınan tek kişi dahi bulunmuyor.

böyle tiplere inanan eşşektir

böyle tiplere inanan eşşektir
400+ kullanıcı, alan memnun satan memnun. "EŞŞEK" lik gibi bir durum yok ortada :).
1746650542166.webp

Merak ettiğim bir konuydu detaylı bir araştırma olmuş. Steamtools araçlarının çoğuna baktım pek çalıştırmamdım açıkcası.

İçimizden biri bunu yaptığı zaman kötülemek gibi bir huyumuz var ülke genelinde maalesef hatta adam forumda şunu da söyledi: "Donanım Arşivi yetkililerine gerekirse kaynak kodunu da iletirim bir şey olmadığını görmeleri için" adam daha ne sunmalı? Tabii ki ne oldu, hesabı kapatıldı.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri