Pasham uzulme bana soyleDaha yeni yaşandı ama detaylı detaylı anlata anlata laptoplar buldum , en güzel seçeneği geri çevirdi bir de üzerine bir laptop attı , laptop ben ısınıcam diye bağırıyor resmen ve öbürlerine göre ekran kartı "+" , ekranı "-"Monster olana göre her ikisi de" -" neyse afam bu sefer dedi ki 2K monitör alırım illaki kendi dediğini yapacak yani , (bütçenin içinden geçti ) daha sonra ben tamam amam bu laptop ısınır mutlaka soğutucu alın yazdım benim dışımda çok iyi laptop diyen herkese beğeni basıp teşekkür etti , bana gelince teşekkürü bile çok gördü insanlar fazla nankör
Bazıları için değmez dostum.Forum eskisi gibi sakin değil.bir şey öneriyorum kızgın atıyorlar ve bazıları sırf tartışma ortamı yaratmak için giriyor foruma,gereksiz tribe giriyorlar.Daha bugün yaşadım.Evet de ben en az 30 dakika model araştırıp test izledim şimdi benim hakkıma girmedi mi bu adam?
Konuyu okudu sanırım arkadaş özür mesajına benzer ama özür olmayan bir mesaj yazdı , kırıldığımı anlayıp gönlümü almak istemesi benim için yeterliBazıları için değmez dostum.Forum eskisi gibi sakin değil.Bazıları sırf tartışma ortamı yaratmak için giriyor foruma,gereksiz tribe giriyorlar.Daha bugün yaşadım.