Forumda Sokak Jargonu Kullanılması!

Sen ne cürret agalar lafına laf etmek (!)

Tabi bilerek demiyoruz şakasına işte o da nadiren.

Yanlış anlama fakat kaba dil, uygunsuz dilden 10'u aşkın uyarı almışsın ve sokak jargonu kullanılıyor diyorsun. Çelişkili bir durum yok mu burada?

Gece gece tilt oldum

Düşüncene saygım var ama yanlış olduğunu düşündüğüm bir iki kısım var.
1-Forumda gardaşım kelimesiniok çok az gördüm.
Bu genel olarak rastlanan bir olay değil.
2-Cinsiyet ayrımı yapman aşırı saçma. Kadına saygısızlık olan şey erkeğe olmuyor mu ?
3-Burası özgür bir forum. Eğer kendisine karşı bilader denen bir kişi rahatsız olmuyorsa herhangi bir sıkıntı yoktur.
Sen rahatsız oluyorsan kendin uyarabilirsin.
Hayır kadın olunca ne oluyor normal insan değiller mi ?

Ya şimdi bu biraz dilin özelliği yani sen başka yerde millete bu kadar düşünceli söven gördün mü
Düşündüğümüz yerlerden biri o bari ona takılma :)

Yanlış anlama fakat kaba dil, uygunsuz dilden 10'u aşkın uyarı almışsın ve sokak jargonu kullanılıyor diyorsun. Çelişkili bir durum yok mu burada?
Evet aldım, beşi reklam gerekçesi :) ilk başlarda bir reklam yapmışım, hatırlamıyorum, ben sadece 16GB rami görmeyen (2 kere uyarmama rağmen) arkadaşaydı. Cezamı aldım, gerekmedikçe kullanmıyorum zaten.

birader yerine bilader yazanları beğen yerine beyen yazanlarıda bence direk banlamak lazım :P

birader yerine bilader yazanları beğen yerine beyen yazanlarıda bence direk banlamak lazım :p
Evet, bu tarz konuşan bir arkadaşı uyardığım için "klavye delikanlısı" olmuştum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,577
Üyeler
184,187
Son üye
CheaterGambler
Geri