- En İyi Cevap
- 4
Küfür ve aşırıya kaçan hareketler olmadıkça insanların özgürlüğüne müdahale etmiyoruz forumu diktatörlükle yönetmiyoruz. Şuanlık gidişattan çok memnunuz
Bilmiyordum, teşekkür ederim."Lan" bildiğim kadarıyla uyarı alıyor.
ilk 2 kelime yine neyse de agalar ve beyler kelimesine de takılmazsın be ikiside gayet normal kelimeler
Yazın tatildeyken bilgisayar toplamaya başlayacaktım 1600 af alacaktım 550 tl civarlarına 2.el sonra biriBilmiyordum, teşekkür ederim.
Niye bu kadar iyi bu video
kral son sozu soyledi <3Küfür ve aşırıya kaçan hareketler olmadıkça insanların özgürlüğüne müdahale etmiyoruz forumu diktatörlükle yönetmiyoruz. Şuanlık gidişattan çok memnunuz
Burası benim ilk forumumdu ve ilk uyarı puanımı herkes YouTube hesabını mı paylaşıyordu öyle bir şey vardı bir reklam yapmışımda hatırlamaya çalışıyorum 8 ay oldu. Kuralları okumamanın zararları.Yazın tatildeyken bilgisayar toplamaya başlayacaktım 1600 af alacaktım 550 TL civarlarına 2.el sonra biri
Kaçırmayın 550 TL 1600 AF ilanı diye foruma konu açtı bende altına
Lna onu ben alacağım ayırttırdım dedim adam sattı başka arkadaşa
4 uyarı puanımdan biri bu
Ama iyi ki açmış bekledim ve kendi canavarcığımı topladım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Niye bu kadar iyi bu video
Benimde öyle çok aktif olduğum ilk forum 25 mayıs da yemişim ne var silinse tek kalsa mutlu olurdum bakıp bakıpBurası benim ilk forumumdu ve ilk uyarı puanımı herkes YouTube hesabını mı paylaşıyordu öyle bir şey vardı bir reklam yapmışımda hatırlamaya çalışıyorum 8 ay oldu. Kuralları okumamanın zararları.
kadın değil bayan yazsan daha kibar olabilirdiforumda kadın kullanıcılar da var
Bir arkadaş kadın de bir arkadaş bayan de diyor, kimseyi de kırmıyorum konuyu düzenleyip duruyorum çıldıracağım.kadın değil bayan yazsan daha kibar olabilirdi
birde şu random atanlar varya onlara tam bir kıl oluyorum onlara tekme takat giresim geliyor
bayan daha kibarca bir yaklaşım olurBir arkadaş kadın de bir arkadaş bayan de diyor, kimseyi de kırmıyorum konuyu düzenleyip duruyorum çıldıracağım.
Evet haklısınız, ama benim düşüncem şu bu dilimize zarar veriyor ilk olarak uyarı puanı verilmeden uyarılmalı.Ben şahsen abartılmadığı sürece samimiyet diyorum bu olaylar. Sevdiğim insanlara argo da kullanıyorum. Ciddi olduğum da resmi kelimeler de kullanıyorum. Kısacası samimiyet meselesi. Hem böyle konuşan insanlar kurallara uymamazlık yapmıyor ki biraz abartı geldi bu ifade bana