Cevdet Sunay
80+ Platinum
Dahası
Klavyeden memnunlar mı? Oyun oynarken sesi nasıl geliyor? Rahatsız ediyor mu?
Ben Razer green switch kullanıyorum sesi çok güzel. Sesli olmadıktan sonra mekanik olmasının da bi anlamı kalmıyor benceAçık konuşayım clicky seven adamın kulaklarına saygısı yoktur.
Sesi ilk başlarda ne kadar güzel ve hoş gelsede bir süre bıkkınlık getiyor ve cidden başının ağırdığını hissediyorsun. Bunu rahatsız olmadan kullanabilen kişiler varmı var. Önemli olan kulaklarınıza saygınızın olup olmadığıdır.
Onun dışında klavye güzel.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Linç geliyor hissediyorum.
Razer Green ayrı bir seviye ama yine kulaklarına saygın olmadığını düşünüyorum.Ben Razer green switch kullanıyorum sesi çok güzel. Sesli olmadıktan sonra mekanik olmasının da bi anlamı kalmıyor bence
Razer green mi daha sesli yoksa Chery Blue mu?Ben Razer green switch kullanıyorum sesi çok güzel. Sesli olmadıktan sonra mekanik olmasının da bi anlamı kalmıyor bence
Evet geliyorAçık konuşayım clicky seven adamın kulaklarına saygısı yoktur.
Sesi ilk başlarda ne kadar güzel ve hoş gelsede bir süre bıkkınlık getiyor ve cidden başının ağırdığını hissediyorsun. Bunu rahatsız olmadan kullanabilen kişiler varmı var. Önemli olan kulaklarınıza saygınızın olup olmadığıdır.
Onun dışında klavye güzel.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Linç geliyor hissediyorum.
Razer green mi daha sesli yoksa Chery Blue mu?
Evet bayağı güzel switch, hayatımda hiç Razer Green dışında çıkmadım çok seviyorum çünkü, özellikle sesini.Razer Green ayrı bir seviye ama yine kulaklarına saygın olmadığını düşünüyorum.
Arkadaş hiç başın ağırmıyor mu ya?
Bu arada zaten mekanik klavyenin olayı seslerinin güzel olmasıdır ama click yapılı klavyeler bir süre sonra işkence. Razer Green kullanan biri olarak diyeyim bunu da. Onun hissiyatını bir başka switch ile yakalayamadım nedense ayrı bir dünya Razer Green.
Eşitler gibi geldi bana.
Razer'in sesi daha tok.Eşitler gibi geldi bana.