Forumda XPG Summeoner Kullanan var mı?

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
25,557
Klavyeden memnunlar mı? Oyun oynarken sesi nasıl geliyor? Rahatsız ediyor mu?

Açık konuşayım clicky seven adamın kulaklarına saygısı yoktur. :D

Sesi ilk başlarda ne kadar güzel ve hoş gelsede bir süre bıkkınlık getiyor ve cidden başının ağırdığını hissediyorsun. Bunu rahatsız olmadan kullanabilen kişiler varmı var. Önemli olan kulaklarınıza saygınızın olup olmadığıdır.

Onun dışında klavye güzel.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Linç geliyor hissediyorum.

Sesi ilk başlarda ne kadar güzel ve hoş gelsede bir süre bıkkınlık getiyor ve cidden başının ağırdığını hissediyorsun. Bunu rahatsız olmadan kullanabilen kişiler varmı var. Önemli olan kulaklarınıza saygınızın olup olmadığıdır.

Ben Razer green switch kullanıyorum sesi çok güzel. Sesli olmadıktan sonra mekanik olmasının da bi anlamı kalmıyor bence

Ben Razer green switch kullanıyorum sesi çok güzel. Sesli olmadıktan sonra mekanik olmasının da bi anlamı kalmıyor bence
Razer Green ayrı bir seviye ama yine kulaklarına saygın olmadığını düşünüyorum.

Arkadaş hiç başın ağırmıyor mu ya?

Bu arada zaten mekanik klavyenin olayı seslerinin güzel olmasıdır ama click yapılı klavyeler bir süre sonra işkence. Razer Green kullanan biri olarak diyeyim bunu da. Onun hissiyatını bir başka switch ile yakalayamadım nedense ayrı bir dünya Razer Green.

Evet geliyor :D

Razer Green ayrı bir seviye ama yine kulaklarına saygın olmadığını düşünüyorum.

Arkadaş hiç başın ağırmıyor mu ya?

Bu arada zaten mekanik klavyenin olayı seslerinin güzel olmasıdır ama click yapılı klavyeler bir süre sonra işkence. Razer Green kullanan biri olarak diyeyim bunu da. Onun hissiyatını bir başka switch ile yakalayamadım nedense ayrı bir dünya Razer Green.
Evet bayağı güzel switch, hayatımda hiç Razer Green dışında çıkmadım çok seviyorum çünkü, özellikle sesini.

@Loxerith kullanıyordu, foruma girerse bakar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,293
Üyeler
183,409
Son üye
meteree
Geri