Vxe R1 pro ve Mad 68 kullanan var mı ?

Hisoka

80+
Reaksiyon skoru
49
Kullanan varsa alınır mı ve tecrubelerinizi iletir misiniz wraithde %25 cashback iyzico kampanyası var değerlendirmek istiyorum 🙃

Kullanan varsa alınır mı ve tecrubelerinizi iletir misiniz wraithde %25 cashback iyzico kampanyası var değerlendirmek istiyorum 🙃
Bende Vxe R1 var şuan birde Mad60 var hocam çok memnunum açıkcası fiyatının nirvanası iki ürün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende Vxe R1 var şuan birde Mad60 var hocam çok memnunum açıkcası fiyatının nirvanası iki ürün
Kampanya varken uyguna alın sudan ucuz olur herhalde :D ekstra ödeme kısmında conlife kodunu kullanıyorum onuda kullanın muhakkak ek bir indirim alırsınız

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kampanya varken uyguna alın sudan ucuz olur herhalde :D ekstra ödeme kısmında conlife kodunu kullanıyorum onuda kullanın muhakkak ek bir indirim alırsınız
Tamamdır hocam teşekkürler

Rica ederim hocam ne demek severek kullandığım 2 ürün sizinde almanızı tavsiye ederim, Ek olarak şunu söyliyim amber switch alın bence
Ember pro switch siyah olanı alacağım beyaz pek tercihim degil leke açısından

Scyrox v6 modeli sizce daha avantajlı değil mi? Kalite farkı var mı vxe r1 ile

Rica ederim hocam ne demek severek kullandığım 2 ürün sizinde almanızı tavsiye ederim, Ek olarak şunu söyliyim amber switch alın bence
Önerdiğin mousepad var mı ? Max 1 k bütçe FPS hikayeli karışık takılıyorum

Önerdiğin mousepad var mı ? Max 1 k bütçe FPS hikayeli karışık takılıyorum
Yine alırken wraith üzerinden al bence tam takım olarak
https://wraithesports.com/products/wraith-litepad-mousepad Bu 3 mousepadde senin işini görür Blade Y ve X arasındaki fark şu Blade Y speed Blade X kontrol pad hangisini tercih edersen onu al mutlaka kampanyalara katıl birde Conlife kodunu kullan indirimli al

Geri