- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 18,330
- Konu Sahibi Konu Sahibi
DxOmark diye bir şey var kamera’nın iyi olması da nesnelÜye kendi fikrini belirtmiş.
Sen ise nesnel bir bilgiyi yanlış aktarmışsın.
DxOmark diye bir şey var kamera’nın iyi olması da nesnelÜye kendi fikrini belirtmiş.
Sen ise nesnel bir bilgiyi yanlış aktarmışsın.
Fiyat performans açısından söylemiş olabilir. İkisi arasında çok fiyat farkı var ancak üyeye göre o fiyat farkına değecek bir kalite farkı yoktur.DxOmark diye bir şey var kamera’nın iyi olması da nesnel
Kapalı raporlara baktım şimdi, neredeyse her raporda bildirim var.Her şikayete bildirim gelmiyor bazen modlar atmayı unutuyor. @White Ravens @Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül
Iphone 11 mi Redmi Note 8 mi kamerada konusuyla senin yazdığın mesajın alakası nedir?
Benim sorunum benimki siliniyor okey ama onunki neden öyle kalıyor?Fiyat/performans açısından değerlendirmiş olabilir, ben zaten gelip o gönderide kıyaslamanın yanlış olduğunu belirttim. Ama senin yazdığın mesajın hiçbir dayanağı olamaz. Böyle konular açmadan önce iyice tartın durumu yoksa büyük haksızlık yapmış oluyorsunuz...
Kardeşim sen iyi misin adam fikrini belirtmişDxOmark diye bir şey var kamera’nın iyi olması da nesnel
Adam ayırıyolar kardeşim iyi misin sen ya demekki seninki yanlış seninkini siliyolarBenim sorunum benimki siliniyor okey ama onunki neden öyle kalıyor?