Forumdaki ateist bireylere bir sorum olacak

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Bir de kesinmiş gibi konuşuyor. Gerçekten bir Ateist olsan zaten kesin konuşmazdın. (klasik replikalardansın)
Ben de senin varsayımsal olarak zekanın olmadığını iddia ediyorum; tıpkı senin “yok” dediğin gibi. Çıkar göster o zekanı, var mı yok mu görelim.
Benim “yok” iddiam, senin “yok” iddian kadar basittir.
Senin inancın varsayımdan ibaret

(özenti)
Adam sana İQ testi skorunu atar zekasını sana gösterir.

Ama sen yine kanıtlaman gereken şeyi kanıtlayamazsın.

Adam sana İQ testi skorunu atar zekasını sana gösterir.

Ama sen yine kanıtlaman gereken şeyi kanıtlayamazsın.
Bir yaratıcı olması senin gururunu ufaltıyor maalesef
iQ testi zeka demek değildir Zeka testi olabilir ismi hadi kardeşim

Maddeyi azalt kardeşim yan etkileri çoğalıyor malesef.
doktorunun sana verdiği tavsiyeye uy bence de ama buraya yazmana gerek yoktu neyse haklısın her şey kas değil bu arada bilgin olsun

Kendince bişeyler anlatıyorsun malesef haline acıyorum. Laf cambazı sahte müslüman.
benim halime değil senin ilerdeki haline acı bence sanane benim halimden kimin sahte kimin tanrısız olduğunu zaten ALLAH biliyor sen ne anlatıyorsun?
farkında mısın yaran var
yemin ederim korkmasan küfür dahi ederdin çünkü tüm yorumlarını okuyan aklı başındaki herkesin aşırı sıkılıp zoruna gittiğini görebilir:rolleyes:
o içindeki şeye ihtimali dahi yediremiyorsuno.O2
mümkünse konuşmak istemiyorum bu zor bir şey olmamalı sende sınırını bil

Son düzenleme:
benim halime değil senin ilerdeki haline acı bence sanane benim halimden kimin sahte kimin tanrısız olduğunu zaten ALLAH biliyor sen ne anlatıyorsun?
farkında mısın yaran var
yemin ederim korkmasan küfür dahi ederdin çünkü tüm yorumlarını okuyan aklı başındaki herkesin aşırı sıkılıp zoruna gittiğini görebilir:rolleyes:
o içindeki şeye ihtimali dahi yediremiyorsuno.O2
mümkünse konuşmak istemiyorum bu zor bir şey olmamalı sende sınırını bil
Malesef yukarıdaki mesajlarda kimin aklı başında bir insan olduğu görünüyor.

Cevabın olmadığı gibide gelip atarlanıyorsun. Laf değiştirip kendini üste çekmeyi meslek edinmişsin gibi.

Doğru düzgün tartışamıyorsun bile.

Malesef yukarıdaki mesajlarda kimin aklı başında bir insan olduğu görünüyor.

Cevabın olmadığı gibide gelip atarlanıyorsun. Laf değiştirip kendini üste çekmeyi meslek edinmişsin gibi.

Doğru düzgün tartışamıyorsun bile.
iftira atmak maalesef hobiniz. tek yapabildiğiniz. kuranı değiştirdin yalan söylüyorsun falanda filanda abi neye inandığın umrumda değil biraz yaşınca konuşur insan banane senden görmek dahi istemiyorum yorumlarınızı hiç bir şey yapamadınız gerçekler sadece zorunuza gidiyor sizi engelliyorum

Önemli:Bu konu ortalığı karıştırmak için açılmamıştır, lütfen saygılı bir şekilde tartışalım.
Bir Müslüman olarak merak ediyorum,neden İslamiyet dinine pek sıcak bakmıyorsunuz?
Bu tür konular pek açmadım ama o kadar illallah ettim ki açasım geldi resmen.
Cevabım sadece İslam ile alakalı değil genel cevap.
Beni yaratilmadan once de bilen ne yapacağımı bilen ne tür yolda ilerleyeceğimi bilen hatta ona olan inancımı kaybedeceğimi bilen tanrı yine de beni yarattı. Ben hayata sıkıntı çekmek için mi geldim hayatımda hiçbir şey düzgün gitmiyor her şey berbat gidiyor buna rağmen ona inanmamı istiyor. Beni robot gibi yaratıp istediği şekilde kullanmak varken bana akıl verip sorgulayacagimi bile bile yarattı. Karşıma çıkan insanlar beni dolandırdı duygularımı yok etti hayatın daha başında hayata tutunmaya engel oldu bunları bana anlatmadı bana sormadı istese her şeyi birden düzeltme imkanı varken beni sıkıntılar ile bıraktı. Nedene ona inanayım. hayata tutunmami sağlayacak tek imkanı benden aldı. Bu imkan gerçek olsa 7 24 ona inanacaktim ama buna rağmen olmadı neden ona inanayım. Bana zarar vermekten başka ne yaptı. Sanki sims oyununda oluşturup unutulmuş karakter gibiyim. Neden tanrıya inanayım. Ben ona inansam da inanmasam da bu duygu değişmeyecek artık. Ne yapacak sonsuza kadar beni cehennemde mi yakacak. Beni yaratırken sorumluluk almayan tanrı yaratıp cehennemde mi yakacak. Zaten yapacak bir şeyim yok. Saldım her şeyi.

Cevabım sadece İslam ile alakalı değil genel cevap.
Beni yaratilmadan once de bilen ne yapacağımı bilen ne tür yolda ilerleyeceğimi bilen hatta ona olan inancımı kaybedeceğimi bilen tanrı yine de beni yarattı. Ben hayata sıkıntı çekmek için mi geldim hayatımda hiçbir şey düzgün gitmiyor her şey berbat gidiyor buna rağmen ona inanmamı istiyor. Beni robot gibi yaratıp istediği şekilde kullanmak varken bana akıl verip sorgulayacagimi bile bile yarattı. Karşıma çıkan insanlar beni dolandırdı duygularımı yok etti hayatın daha başında hayata tutunmaya engel oldu bunları bana anlatmadı bana sormadı istese her şeyi birden düzeltme imkanı varken beni sıkıntılar ile bıraktı. Nedene ona inanayım. hayata tutunmami sağlayacak tek imkanı benden aldı. Bu imkan gerçek olsa 7 24 ona inanacaktim ama buna rağmen olmadı neden ona inanayım. Bana zarar vermekten başka ne yaptı. Sanki sims oyununda oluşturup unutulmuş karakter gibiyim. Neden tanrıya inanayım. Ben ona inansam da inanmasam da bu duygu değişmeyecek artık. Ne yapacak sonsuza kadar beni cehennemde mi yakacak. Beni yaratırken sorumluluk almayan tanrı yaratıp cehennemde mi yakacak. Zaten yapacak bir şeyim yok. Saldım her şeyi.
images

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,757
Üyeler
192,495
Son üye
turanalp23